Roronoa Zoro
Brook fanıyım benMerak etme, boş anına gelse de gelmese de Luffy pert edecek Kaido'yu
Bu kadar Luffy düşmanı varken burada "#birhaftalığınatümavatarlarluffyolsun" hashtag'ine kimse destek vermez.

Brook fanıyım benMerak etme, boş anına gelse de gelmese de Luffy pert edecek Kaido'yu
Bu kadar Luffy düşmanı varken burada "#birhaftalığınatümavatarlarluffyolsun" hashtag'ine kimse destek vermez.
Başka karakterlerin fanlarına bir şey demedim zaten, Luffy'nin düşmanları dedimBrook fanıyım benHerkes bir hafta avatarını Brook yapsın, sürekli hor görülen Sanji'nin avatarını herkes iki hafta yapsın. Ezilenlerin dostuyum
![]()
Ben G2 eklerse nasıl olur diye düşünüyorum aslında. Ama o da çok mu zorlama olur?Bu arada luffy g4de kaslarını şişiriyor, bir de üstüne g3 çakıp kemiklerini şişirebilir. Daha büyük daha güçlü olabilir. Bilmiyorum olabilir yani.
G2 + G3 + G4 olabilirBu arada luffy g4de kaslarını şişiriyor, bir de üstüne g3 çakıp kemiklerini şişirebilir. Daha büyük daha güçlü olabilir. Bilmiyorum olabilir yani.
Şöyle ikisi birden olur muBrook fanıyım benHerkes bir hafta avatarını Brook yapsın, sürekli hor görülen Sanji'nin avatarını herkes iki hafta yapsın. Ezilenlerin dostuyum
![]()
1 kere fake atmak için Elephant Gun salladı, Dof ağ yapıp engellerken birden G3'ü kapatıp ağın arasından geçip Hawk gatling ile saldırdı ama Dof kaçtı.G2 + G3 + G4 olabilir. Ama perti çıkar orası ayrı
Bu arada Luffy şimdiye dek Dof'a G3 yaptı mı?
Milli takım maçında karşı takımı tutuyor gibi oldun sen de amaDerbiyi kaybetmiş fanatik taraftar gibi bir süre ortalıkta gözükmem![]()
Sanji o Big Mam'ın gemisine bir şey yapamadıysa eğer zaten gösterilmesin mangada.Brook fanıyım benHerkes bir hafta avatarını Brook yapsın, sürekli hor görülen Sanji'nin avatarını herkes iki hafta yapsın. Ezilenlerin dostuyum
![]()
Gel bir sarılalım kardeşim. Benim halimden en çok sen anlarsınŞöyle ikisi birden olur mu![]()
Eyvallah kardeşim Brook ve Sanji adamdır.Gel bir sarılalım kardeşim. Benim halimden en çok sen anlarsın
Yorum kaldırılmasın diye ekleyeyim. Şu sahneyi görünce nedense gülüyorum.
![]()