Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Merak etme, boş anına gelse de gelmese de Luffy pert edecek Kaido'yu :cool:

Bu kadar Luffy düşmanı varken burada "#birhaftalığınatümavatarlarluffyolsun" hashtag'ine kimse destek vermez.
Brook fanıyım ben :( Herkes bir hafta avatarını Brook yapsın, sürekli hor görülen Sanji'nin avatarını herkes iki hafta yapsın. Ezilenlerin dostuyum :cool:

Bu arada luffy g4de kaslarını şişiriyor, bir de üstüne g3 çakıp kemiklerini şişirebilir. Daha büyük daha güçlü olabilir. Bilmiyorum olabilir yani.

Brook fanıyım ben :( Herkes bir hafta avatarını Brook yapsın, sürekli hor görülen Sanji'nin avatarını herkes iki hafta yapsın. Ezilenlerin dostuyum :cool:
Başka karakterlerin fanlarına bir şey demedim zaten, Luffy'nin düşmanları dedim :D Sanji deyip de ağzımızın tadını kaçırma :artiz: (Özledim keratayı aslında)

Bu arada luffy g4de kaslarını şişiriyor, bir de üstüne g3 çakıp kemiklerini şişirebilir. Daha büyük daha güçlü olabilir. Bilmiyorum olabilir yani.
Ben G2 eklerse nasıl olur diye düşünüyorum aslında. Ama o da çok mu zorlama olur?

Sanji o Big Mam'ın gemisine bir şey yapamadıysa eğer zaten gösterilmesin mangada.
Yoksa zaten yerin dibinde olan itibarı daha ne kadar düşer o zaman tahmin edemiyorum.
Ama bir şeyler yaparsa eğer Sanji o zaman avatarı koyulur onun da. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık