Yalan konuşmasın. WB'nin yumruklarını unutuyorLuffynin kendisi diyor daha önce böyle birşey görmedim diye.Ben luffye güveniyorum![]()

Yalan konuşmasın. WB'nin yumruklarını unutuyorLuffynin kendisi diyor daha önce böyle birşey görmedim diye.Ben luffye güveniyorum![]()
Çeviriye de bakmışdım önceden.Sorun yok gibi gözüküyor.Bilmiyorum tam.Yalan konuşmasın. WB'nin yumruklarını unutuyor![]()
+1 belki Barto'nun bariyeri kırılmazdır. Sonuçta meyve tekniği, tam olarak açıklanana kadar bariyer hakkında yorum yapmamız biraz saçma olur.Baronun bariyerini aşan bir şey görmedik şu ana kadar. Wb vursa da aşılamayacağını düşünüyorum. Ha bariyere vurduğu yerdeki ada yok olabilir ama bariyere bir şey olacağını sanmam.
Ben aldım bile ama uyarıldım hemen ilk sen değilsin kardeş kusura bakma ilk ben aldımŞimdiden diyorum, bu avatar benimdir. Animede çıkınca ilk ben yapacam. Vurucam kırbacı.
İphone mu işlevliği berbat olan???iphone ile samsung kapistirmasi gibi gorunuyor.
iphone epey guzel gorunuyor ama islevligi berbat.
Samsung gorunumunden kaybetsede islevligi super.
Çeviriye laf ettiğim yok zaten de demek istediğim "WB'nin yumruklarını gücünü gördükten sonra bunu demesi yalan"Çeviriye de bakmışdım önceden.Sorun yok gibi gözüküyor.Bilmiyorum tam.
Mita koto ga nai.görmüşlüğüm yok demek.(daha önce hiç görmedim yani).Mangada mita koto... yazıyordu.Görmüşlüğümde kalmış yani.Sonunu tamamlamıyınca da yok manasına mı geliyor acaba.Bilen birine sormak lazımBelki burdan yürünebilir
![]()
Bu tür meyve tekniklerininde sınırı var. Robinin meyveside benzer ama zombi Zoro kırmıştı:/+1 belki Barto'nun bariyeri kırılmazdır. Sonuçta meyve tekniği, tam olarak açıklanana kadar bariyer hakkında yorum yapmamız biraz saçma olur.
Fakat birisi meyve bazlı bir şeyken diğeri tamamen fiziksel güçle alakalı.Bundan dolayı Luffy'nin söylediği şey yanlış sayılmaz aslında.Çeviriye laf ettiğim yok zaten de demek istediğim "WB'nin yumruklarını gücünü gördükten sonra bunu demesi yalan"Dünyanın en güçlü adamı olarak nitelenen birinin en güçlü paramecia ile attığı yumruğu görüp de King Punch için böyle dediği için Luffy yalancı oldu şu an gözümde
![]()
O bakımdan haklısın tabi. Ama orada Luffy meyve olup olmadığını bilmiyor sonuçta. Bunu da göze alarak bakmak lazım. Tabi ben işin şakasındayım "yalancı" diyerek ama WB'nin yumruklardan sonra Luffy'nin böyle demesini pek benimseyemedim.Fakat birisi meyve bazlı bir şeyken diğeri tamamen fiziksel güçle alakalı.Bundan dolayı Luffy'nin söylediği şey yanlış sayılmaz aslında.