Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi hoş diyorsunda Oda sıvadı deyince taşlıyorlar bizi. Artık Oda sıvadı bile diyemiyoruz, verdikleri cevap ''okumayın o zaman'' oluyor. Tek umudumuz haftaya Doff'un saiyan moda geçmesi :/
O da olmazsa son çare olarak 'Dof istese orada Luffy'nin bacağını keserdi,neden koparmadı' kozunuzu kullanırsınız

Pekomsun klas yumruğundan daha öte bir yumruk gördük bugün ama bu Doftaki nasıl bir hayvanlık , sen 1km öteden yere kurşun hızıyla çakıl ama ayağa kalk bilincin bile sarsılmasın.
Onu geçtim ardından yine yiyor yumrukları tekmeleri ama hala herif kendindne takdir etmek lazım şimdi.
Hele o tekmeden sonra resmen şehrin içinde sürüklendi yerden ateş fışkıracaktı adam hala kalkıyor ayağa ve saldırıyor.

O da olmazsa son çare olarak 'Dof istese orada Luffy'nin bacağını keserdi,neden koparmadı' kozunuzu kullanırsınız
Oralara gireceksek Luffy niye ilk başta g4 e geçmedi denir . O değil Bellamy'ye G4 ile bir kere vursaydı Red Line'ye geri döner miydi acaba :D

Pekomsun klas yumruğundan daha öte bir yumruk gördük bugün ama bu Doftaki nasıl bir hayvanlık , sen 1km öteden yere kurşun hızıyla çakıl ama ayağa kalk bilincin bile sarsılmasın.
Onu geçtim ardından yine yiyor yumrukları tekmeleri ama hala herif kendindne takdir etmek lazım şimdi.
Doflamingo harbi harbi hayvan gibi dayanıklı. ''Senin'' gibi herif , pes etmiyor :) Yeni bir formu ya da kozu vardır 2 hafta onu bekleyeceğiz . Bölüm boyunca güç analizi yapıp durdu,karşı atağı elbet vardır :)

Hele o tekmeden sonra resmen şehrin içinde sürüklendi yerden ateş fışkıracaktı adam hala kalkıyor ayağa ve saldırıyor.
Evet Dof'u Luffy'den yediği tek yumrukta yenilmediği için tebrik etmek lazım.Çok dayanıklı adam yav.1 yumruk yedi hala ayağa kalkıyor.

Kendini hedef haline getiriyorsun yanlış yoldasın :/

Bu arada Law çok ezildi be :mad:
Süpernovaların hiç olmazsa Luffy ile denk adamlar olacağını düşünüyordum ama değil gördüğümüz kadarıyla. Zaten 30 dk. içinde seriye heyecan katılmak için hazırlanmış adamlar çok şey beklemekte hata olur :/

Süpernovaların hiç olmazsa Luffy ile denk adamlar olacağını düşünüyordum ama değil gördüğümüz kadarıyla. Zaten 30 dk. içinde seriye heyecan katılmak için hazırlanmış adamlar çok şey beklemekte hata olur :/
30 dk içinde hazırlanmıyorlar kekmi la bu Oda sadece planladığından daha önce gösteriyor novaları hepsi zaten olacaktı yani

Law'ın neresi ezildi

Amiral ve Doflamingo ile aynı anda savaştı ve uzun bir süre oyaladı.Üstüne o yaralarla Trebol ve Doflamingo ile aynı anda savaştı.Yine de Trebolü aldı Dof'u yaraladı.Bu adama ezildi dersen hakkın yersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık