Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Şuan şu adada kim Dof'uböyle yerden yere vurabilir? Fuji bile zor bu kadar üstün gelir.
Luffy eşiği aştı artık bu teknikle.
Hele bir de G5 varsa düşünemiyorum.:)

Ayrıca dalga geçer gibi gülmezsen sevinirim. Ya düzgünce tartışalım ya da benden alıntı yapmayı bırak.
Varsa karşı fikrin yaz işte düzgünce.
Doff tam gücünde değildi, bunu bir önceki sayıda vurguladılar. Senin dediğin gibi düşünürsen Luffy çoktan yonkouların gücüne erişmiş, amiralleri falan geçmiş diye algılarız. Bir sonraki arctan sonra aşar kendini ancak.

O zaman da sevdiğim karaktere sağlam laf çakıyorlar üzülüyorum sonra. :(
İşin eğlencesine bak sen, ne demişler bilirsin. Şimdi elim varmıyor yazmaya. Anlamışsındır sen. :S

Doff tam gücünde değildi, bunu bir önceki sayıda vurguladılar. Senin dediğin gibi düşünürsen Luffy çoktan yonkouların gücüne erişmiş, amiralleri falan geçmiş diye algılarız. Bir sonraki arctan sonra aşar kendini ancak.
Yok şimdi öyle deme, o azgın devasa hayvanların olduğu adada iken bulduğu bu über süper mega teknikle Luffy'i artık kimse durduramaz. Sonuçta adada ki hayvanları efendisi oldu çocuk, bırakın da bu kadarını da becersin yani, ayıp ediyorsunuz çocuğa. :S

Diğer arc gelcek eziğin biri G4'lü Luffy'yi yine paket etcek benden söylemesi.:oleyo2:
O zaten serinin gidişatı yani adam KK olduğunda bile dayak yiyebilir yapacak bir şey yok.:D

Evet orası öyle ama G4'te fark birden açıldı diye gördüm ben okuduğumdan. Dof'u gıdıklayan adam şu teknikle uçurmaya başladı, yerden yere vurmaya başladı.
Bence sanki Dof sağlıklı olsa da bir şey değişmeyecekti şu teknikten sonra.
Dof'un ne saldırısı işledi ne karşı koyabildi Luffy'nin saldırılarına.
Bu yüzden o çıkarımı yaptım yoksa niye abartayım ki durduk yere? :/

Roronoa Zoro

O zaten serinin gidişatı yani adam KK olduğunda bile dayak yiyebilir yapacak bir şey yok.:D

Evet orası öyle ama G4'te fark birden açıldı diye gördüm ben okuduğumdan. Dof'u gıdıklayan adam şu teknikle uçurmaya başladı, yerden yere vurmaya başladı.
Bence sanki Dof sağlıklı olsa da bir şey değişmeyecekti şu teknikten sonra.
Dof'un ne saldırısı işledi ne karşı koyabildi Luffy'nin saldırılarına.
Bu yüzden o çıkarımı yaptım yoksa niye abartayım ki durduk yere? :/
Doff'un başka teknikleri yoksa dediğin gibi üzülerek söylüyorum ama Luffy Doff'u şamar oğlanı yapar. Enerjisi isterse full olsun :/ Fakat daha yokoulara kafa tutması için hiç olmazsa bir kaç arc daha geçmesi lazım. Bakalım şu vs bitseydi, olaylar durulsaydı da hangi adaya gideceklerini öğrenseydik. Benim en çok merak ettiğim şu ödüller duyurulurken herkesin nerede olduğunu, ne yaptığını görüyoruz ya işte o sahnelere bayılıyorum.

lastik gerip tekrar sarınca çok büyük bir güç açığa çıkıyor ya sanırım g4 bu işe yarıyor.Gerilip zıplıyor,gerilip vuruyor gerilip uçuyor vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık