Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ayakla dofun suratina cakmadan hemen once nasil bi hiza ulaşıyorsa dof goremiyor bile. Hem öylesine bi hız hem oylesine güçlü saldırı. Wow :D

O kadar bekledik ama benim açımdan yüzü değilde gövdedeki çarpıklık giderilirse daha iyi olur. Bunun dışında çok kulanışlı teknik. Rüyama bile girdi bu gece 85 sayfa bölüm çıkmıştı bir uyandım 16 sayfa :(
Ayrıca:
[YOUTUBE]Ku13xmFaMjs[/YOUTUBE]
Fairy Tail 4 hafta üst üste çift sayı veriyor şu an . Oda Sensei böyle zamanlarda yapmaz hiç böyle şeyler :mad:

Eveet,gelelim malum soruya beyler. Soruyu cevaplarken Luffy'nin G4'ü uzun süre aktif tutabileceğini hesap ederek cevaplayın. Şimdi sorumuz:

"Luffy şu haliyle sapasağlam,handikapsız Dof'a karşı dövüşse ne olurdu?"

Arkadaslar paylasmis bende hatirlatmak istedim.
Gözlükler yüze yapıştırılmış kırılmamış yüz hatlarıyla yamulmuş.
Galiba Dof gözlükle doğmuş.

Oysa Doftan Johhny Cage gibi gözlüklerinin kırılıp rage moda girmesini bekliyorduk.

İçi boş şey çizen Mashima gibi sayılar çıkartmaktansa böyle ara verip çıkartsın daha iyi :(
En güzel yerlerde şöyle çift sayı çıkarması yeterli zaten . Yoksa bu bölümün de yarısı boştu havada tekmeledi durdu adamcağızı :D Konuşma felan kaynamıyordu :D

Eveet,gelelim malum soruya beyler. Soruyu cevaplarken Luffy'nin G4'ü uzun süre aktif tutabileceğini hesap ederek cevaplayın. Şimdi sorumuz:

Haftaya Dof'un karşı hamlesini görmeden birşey demek istemiyorum ama zorlanmadan yenerse . Sapasağlam halini de yener :good:

İçi boş şey çizen Mashima gibi sayılar çıkartmaktansa böyle ara verip çıkartsın daha iyi :(
Fairy Tail'in tüm bölümleri şu tek bölüme denk değil zaten aynen dediğin gibi katılıyorum.

Böyle olur.

Luffy'yi artık anca Kaido paklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık