Fairy Tail 4 hafta üst üste çift sayı veriyor şu an . Oda Sensei böyle zamanlarda yapmaz hiç böyle şeylerO kadar bekledik ama benim açımdan yüzü değilde gövdedeki çarpıklık giderilirse daha iyi olur. Bunun dışında çok kulanışlı teknik. Rüyama bile girdi bu gece 85 sayfa bölüm çıkmıştı bir uyandım 16 sayfa
Ayrıca:
[YOUTUBE]Ku13xmFaMjs[/YOUTUBE]
İçi boş şey çizen Mashima gibi sayılar çıkartmaktansa böyle ara verip çıkartsın daha iyiFairy Tail 4 hafta üst üste çift sayı veriyor şu an . Oda Sensei böyle zamanlarda yapmaz hiç böyle şeyler![]()
Gözlükler yüze yapıştırılmış kırılmamış yüz hatlarıyla yamulmuş.Arkadaslar paylasmis bende hatirlatmak istedim.
![]()
En güzel yerlerde şöyle çift sayı çıkarması yeterli zaten . Yoksa bu bölümün de yarısı boştu havada tekmeledi durdu adamcağızıİçi boş şey çizen Mashima gibi sayılar çıkartmaktansa böyle ara verip çıkartsın daha iyi![]()
Haftaya Dof'un karşı hamlesini görmeden birşey demek istemiyorum ama zorlanmadan yenerse . Sapasağlam halini de yenerEveet,gelelim malum soruya beyler. Soruyu cevaplarken Luffy'nin G4'ü uzun süre aktif tutabileceğini hesap ederek cevaplayın. Şimdi sorumuz:
"Luffy şu haliyle sapasağlam,handikapsız Dof'a karşı dövüşse ne olurdu?"
o değilde şunu gördün mü ?Arkadaslar paylasmis bende hatirlatmak istedim.
![]()
Fairy Tail'in tüm bölümleri şu tek bölüme denk değil zaten aynen dediğin gibi katılıyorum.İçi boş şey çizen Mashima gibi sayılar çıkartmaktansa böyle ara verip çıkartsın daha iyi![]()
Böyle olur.Eveet,gelelim malum soruya beyler. Soruyu cevaplarken Luffy'nin G4'ü uzun süre aktif tutabileceğini hesap ederek cevaplayın. Şimdi sorumuz:
"Luffy şu haliyle sapasağlam,handikapsız Dof'a karşı dövüşse ne olurdu?"