Akıllı olHadi be. Ben 1 yaş büyük diye biliyordum, yanılmışım. :/

Akıllı olHadi be. Ben 1 yaş büyük diye biliyordum, yanılmışım. :/
Olur da kafesi keserse o zaman görürsün sen curcunayı. :/Tek sevindiğim nokta muhtemelen zoronun ezik duruma düşecek olması.O kafesi kesmeye çalışıp birşey yapamıyışı iyi gelecek zoro fanlarınaEn fazla kafesi yavaşlatır luffynin kafesi ben yokedeceğim sözlerinden sonra. Dof vs si bizimkilerin yanına kadar geldi.2 3 bölüme luffy kafesle birlikte dofu perte çıkartacaktır.
Bir de vs nin yerinin değişmesi iyi oldu.Koalanın kortuğu aşağıdaki adamlar yukarı çıkmadan vsnin yeri değişti.Sabonun gelmesine biraz daha zaman var galiba.Adamlar aşağıya inmeye karlar verirken saboyla karşılaşacaklar muhtemelen.Bir vs de orda görebiliriz.
Hmm mantıklı bir düşünce Dof'unki. Bir demiri böyle esnetemezsin mesela. Luffy sertleşince demir kadar oluyor mu bilmem ama ne demek istediğimi anladınız işte.Haki sertleşme sağlıyor ama haki kaplı yeri nasıl hala lastik özelliğini koruyup bükülüyor diye şaşırıyor.
Kafesin kesilmeme olayı garip zaten Musti. Kesmesi çok anormal olmaz. Kyros geliyor kuklanın kafayı tak kesiyor. O kuklalar da Dof'un ipinden yapılma. Hani kafesteki ipler farklı olabilir dendi ama mantıken neden farklı olsun? Kafesteki ipler daha sağlam ipler desek neden adam aynı sağlamlıkta ipleri kuklalarında kullanmasın? Mal mıOlur da kafesi keserse o zaman görürsün sen curcunayı. :/