Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafesin kesilmeme olayı garip zaten Musti. Kesmesi çok anormal olmaz. Kyros geliyor kuklanın kafayı tak kesiyor. O kuklalar da Dof'un ipinden yapılma. Hani kafesteki ipler farklı olabilir dendi ama mantıken neden farklı olsun? Kafesteki ipler daha sağlam ipler desek neden adam aynı sağlamlıkta ipleri kuklalarında kullanmasın? Mal mı :D Ee kukla kesiliyorsa da kafes neden kesilmesin sonuç olarak?

Zaten bir arkadaş kuklanın iplerini kafese kattığının sayfasını atmıştı, iyi fark etmiş yani kafesteki ipler kesilebülü pekala.
O kısımda hata var bence.Kyros'un kestiği kuklayı meteorun dümdüz etmesi gerekirdi. :(

@monstertrio, Enel'e yaptığını yapıyor sanırım, nereden geldiği bilinmesin diye yumruğu salıyor çayıra, havadan sektirerek vuruyor. Saldım ama inşallah tutar manasında diyor galiba, hadi yakala diye.

Açıkçası pitonun her dönüşünde bir kenarından buhar çıktığına göre bana kontrollü yapıyormuş gibi geliyor.

@ch3rl0b11n Eğer öyleyse çok açma :D Ki zaten öyle olsa vurma ihtimali çok çok düşük olurdu. İlk atışında vurması çok saçma olurdu yani. :D Başka bir şey olabilir arkasında.

Bana kalirsa luffy hakiyle kapli yeri yumusatmanin bir yolunu buldu zamanla buso haki degsik türünü ortaya cikardi
vicudunu hakiyle kapladignda vicudu sertlesir bugüne kadar bunu gördük luffy kokayi yumusatman bir yolunu bulup
bunu vicuduyla bütünlesmesini sagladi. ve vites 4 le bütünlestirdi.:cool:

Tek sevindiğim nokta muhtemelen zoronun ezik duruma düşecek olması.O kafesi kesmeye çalışıp birşey yapamıyışı iyi gelecek zoro fanlarına:DEn fazla kafesi yavaşlatır luffynin kafesi ben yokedeceğim sözlerinden sonra. Dof vs si bizimkilerin yanına kadar geldi.2 3 bölüme luffy kafesle birlikte dofu perte çıkartacaktır.
Bir de vs nin yerinin değişmesi iyi oldu.Koalanın kortuğu aşağıdaki adamlar yukarı çıkmadan vsnin yeri değişti.Sabonun gelmesine biraz daha zaman var galiba.Adamlar aşağıya inmeye karlar verirken saboyla karşılaşacaklar muhtemelen.Bir vs de orda görebiliriz.
Oda Zoro'yu oraya gönderiyorsa boşa göndermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık