Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:(

1503 Sanji ve Zoro Doğdu :/ Hadi buna yalan de :///
Aslında Zoro Sanji'den 1 yaş büyük be reyiz. :/

Sanji 1504
Zoro 1503
Luffy 1505

Yahu ben bu yıl kullanma meselesini iki yıldır gündeme getiriyorum. Geçmiş olayları anlatırken yıl kullansak çok daha güzel olur. Milat olarak Skypiea arkında geçen tarih üzerinden hesaplama yapmamız gerekiyor. Orada yıl 1112 diyor ve günümüzden 400 yıl öncesi olduğunu söylüyordu. (2 yıl öncesi) Yani milatımız bundan 1524 yıl önce başlıyor. Zaten milattan öncesine ait hemen hiç bir şey bilmiyoruz daha.
Birçok kurgunun fanları tarafından kullanılır bu yöntem, hikayeyi iyi kavramak için. Örneğin GOT fanları Aegon'ın karaya çıkışını milat kabul eder vesaire.

Şurada güzel bir derlemesi var.
http://www.korsanfan.com/forum/konu/1659-one-piece-kronolojisi

Belki g4'ün yan etkisini çözmüştür 2 yıl içinde ama yine de belli olmaz.
Düz mantık gidersek, şişen kemik inince kemikler küçülüyordu, şimdi de kaslar daralıcak.

Sanji 1504
Zoro 1503
Luffy 1505

Yahu ben bu yıl kullanma meselesini iki yıldır gündeme getiriyorum. Geçmiş olayları anlatırken yıl kullansak çok daha güzel olur. Milat olarak Skypiea arkında geçen tarih üzerinden hesaplama yapmamız gerekiyor. Orada yıl 1112 diyor ve günümüzden 400 yıl öncesi olduğunu söylüyordu. (2 yıl öncesi) Yani milatımız bundan 1524 yıl önce başlıyor. Zaten milattan öncesine ait hemen hiç bir şey bilmiyoruz daha.
Birçok kurgunun fanları tarafından kullanılır bu yöntem, hikayeyi iyi kavramak için. Örneğin GOT fanları Aegon'ın karaya çıkışını milat kabul eder vesaire.

Abi Oda SBS'de Sanji ve Zoro hakkında yaşıt demişti yahu hatta sitede çevirisi var SBS'nin defalarca okudum ikisde Luffyden iki yaş büyük bi yanlışın olmasın?:/

Sanji 1504
Zoro 1503
Luffy 1505

One Piece Manga - SBS Volume 7, Sanji's age. :/

İkisi 1503 doğumlu len işte :(
1505 de luffy ve Usopp doğuyor. Hancock da köle olarak satılıyor ://

Tek sevindiğim nokta muhtemelen zoronun ezik duruma düşecek olması.O kafesi kesmeye çalışıp birşey yapamıyışı iyi gelecek zoro fanlarına:DEn fazla kafesi yavaşlatır luffynin kafesi ben yokedeceğim sözlerinden sonra. Dof vs si bizimkilerin yanına kadar geldi.2 3 bölüme luffy kafesle birlikte dofu perte çıkartacaktır.
Bir de vs nin yerinin değişmesi iyi oldu.Koalanın kortuğu aşağıdaki adamlar yukarı çıkmadan vsnin yeri değişti.Sabonun gelmesine biraz daha zaman var galiba.Adamlar aşağıya inmeye karlar verirken saboyla karşılaşacaklar muhtemelen.Bir vs de orda görebiliriz.

Ya bu saldırı isimlerine bir tek ben mi taktım Kong Gun güzel ama diğerleri kötü :artiz:

Not: Tamam Diğeri Gergedan Top' diye geçiyormuş :D

Abi Oda SBS'de Sanji ve Zoro hakkında yaşıt demişti yahu hatta sitede çevirisi var SBS'nin defalarca okudum ikisde Luffyden iki yaş büyük bi yanlışın olmasın?:/
One Piece Manga - SBS Volume 7, Sanji's age. :/

İkisi 1503 doğumlu len işte :(
1505 de luffy ve Usopp doğuyor. Hancock da köle olarak satılıyor ://
Hadi be. Ben 1 yaş büyük diye biliyordum, yanılmışım. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık