Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla şimdi kesin ussop fanı vardır (ben sanji fanıyım) adamlar bana kızacak ama oda bu karakteri bence imalat hatası olarak yaratmış
Ben yakınlarda bir sanji şov bekliyorum reis yakacak ortalığı. Usoop gıcık bir karakter zaten daha işin başında köyünde sevilmeyen istenmeyen adamdı ama yine de çok işe yaradığı oldu lucci vssinde bağırışı da ender sevimli sahnelerindendi özellikle. Naminin silahını ilk o yaptı galiba tamirat vs bir ara ondaydı üç beş yerde cesaretiyle günü kurtardığı bile oldu düşün usoop. Oda başta zaten böyle olsun istedi gıcık ama yeri gelince geri durmayan işe yarayan bir adam aslında şanslıda sayılır naminin uzun uzun sarıldığı bir tek o var tayfada. :)

Nick entry uyumu. :S
:oleyo:

Valla şimdi kesin ussop fanı vardır (ben sanji fanıyım) adamlar bana kızacak ama oda bu karakteri bence imalat hatası olarak yaratmış
Usopp orada duygularindan dolayi dusunemez bir hale gelmisti o yuzden bu davranislarini normal karsiliyorum ama ozellikle bu arcta Oda, Usopp'u kacarken gosterdi ya orada uzdu iste. Sirf "ya kacarsa?" Diye dusunelim diye heba etti, zaten komiklik olsun diye yaptigi katakter ayrintilari yuzunden de bu kadar nefret ediliyor bazi karakterler :/

Aklima dereshishishi geldi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık