Ben zaten kötü birşey demedim ki sadece merak ettiğimi söyledim gear 4 denen bir bölüm kolu olmayan lawin sözleri hepsini birleştirince kafalarinda canlanan şey ne onu merak ettim sanırım bu olsa gerekAdam kötü bulmuştur öyle oylar yahu kişisel görüşü en nihayetinde.
Buna ne gülmüştüm ama hatırladıkça yine gülüyorum. Mizu luffyBen zaten kötü birşey demedim ki sadece merak ettiğimi söyledim gear 4 denen bir bölüm kolu olmayan lawin sözleri hepsini birleştirince kafalarinda canlanan şey ne onu merak ettim sanırım bu olsa gerek
![]()
%93 e muhalefet edince eleştri geliyor haliyle ama anladığım kadarıyla kötü verenler luffynin bunca şeye rağmen gear 4e ihtiyaç duymasına kızmışLa bir kere öylesine atayım dedik ifşa olduk şu ise bak
[2*2 arazi luffy olmuşTam olarak ne yapmış oluyor bilmiyorum ama Oda biraz daha şekilli çizerse acayip karizma olur.
![]()
Monkey D. Luffy, adının hakkını verirse böyle bir şey çıkabilir.
![]()
bence su 2side cok sacma çıkmasın :/Tam olarak ne yapmış oluyor bilmiyorum ama Oda biraz daha şekilli çizerse acayip karizma olur.
![]()
Monkey D. Luffy, adının hakkını verirse böyle bir şey çıkabilir.
![]()
Tam olarak ne yapmış oluyor bilmiyorum ama Oda biraz daha şekilli çizerse acayip karizma olur.
![]()