Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen işin bu kısmı da var.O kadar basit değil.Hakiyi net biçimde aşacak adamlar lazım belki Shanks gibi.
Banada kuş kafesi abartı geliyor. Aşılmasının o kadar zor olduğunu sanmıyorum. Alsın Dof, Morianın gemiyi kapasın kuş kafesiyle raftele yürüsün :/

Fuji zaten vasıfsız takılıyor. Dünya yansa umrunda değil herifin. Tamam belki Zoro falan kesemeyebilir. Ama amiral ayarı heriflerin kesememesi saçma gözüküyor.

Oldu olacak bu Dof rakiplerinin üstüne atsın minyatür kuş kafeslerini zaten amiral bile kesemiyor. Kapatsın herkesi alır gerek kalmaz böyle uğraşmasınada.
Edit: Amiral o kafesten çıkamıyorsa bıraksın görevi falan.

Banada kuş kafesi abartı geliyor. Aşılmasının o kadar zor olduğunu sanmıyorum. Alsın Dof, Morianın gemiyi kapasın kuş kafesiyle raftele yürüsün :/

Fuji zaten vasıfsız takılıyor. Dünya yansa umrunda değil herifin. Tamam belki Zoro falan kesemeyebilir. Ama amiral ayarı heriflerin kesememesi saçma gözüküyor.
Bir dezavantajı vardır elbet,her dakika her koşulda kullanılabilecek bir teknik değildir.Belki küçülüyordur sürekli.
Valla yazdığım diyaloglara bakarsan bahaneleri net şekilde görürsün daha ne diyeyim. :D

Hadi İssho halletmedi Sabo ne ayak ?
Bunların ikisinin de sorumsuz ve vasıfsız takılmasının ihtimalini bir düşün derim ne kadar az olduğunu hesapla. :)

Bir dezavantajı vardır elbet,her dakika her koşulda kullanılabilecek bir teknik değildir.Belki küçülüyordur sürekli.
Valla yazdığım diyaloglara bakarsan bahaneleri net şekilde görürsün daha ne diyeyim. :D

Hadi İssho halletmedi Sabo ne ayak ?
Bunların ikisinin de sorumsuz ve vasıfsız takılmasının ihtimalini bir düşün derim ne kadar az olduğunu hesapla. :)
Saboya yazık abi herif ordan oraya koşup duruyor hiç boş kalmadı ki :D

Alıntı yapmayı bilmiyorum...
forum kurallarını okumadım
one piece'i baştan beri animeden takip ettim 400. bölümden itibaren mangadan'da takip edyorum...
daha önce dragon ball vb... animeleri izledim fakat forumlarda yazmadım...
türkçe imla kuralı hatası yapabilirm çünkü ben ortaokul ve liseyi iç anadoluda bir ilçemizin meslek lisesinde okudum...
ama şurası yanlış denirse düzeltebilirim...

trol ne demek bilmiyorum... fakat kuş kafesinin yapısı ve aynı açıdan daralmasını düşünerek mingodan bagımsız oldugunu ve kontrol mekanizmasının cpo ile bağlantılı oldugunu düşünüyorum...
düşünmek suç olmamalı diyorum...
yapılan yorumlara göre forumda kalıp kalmamaya karra vereceğim...

one piece için 2011 yılında yaptıgım video
[video=youtube;l538GHPJNLQ]https://www.youtube.com/watch?v=l538GHPJNLQ[/video]
2012 yılında yaptıgım video
[video=youtube;0zE4RdeEcLI]https://www.youtube.com/watch?v=0zE4RdeEcLI[/video]
diğer video blogumda 2012 de yaptıgım video
[video=dailymotion;xsiwnj]http://www.dailymotion.com/video/xsiwnj_yelken-acip-gidelim_music[/video]
son yaptıgım amv lerden
[video=dailymotion;x2g54ms]http://www.dailymotion.com/video/x2g54ms_karanliklar-cokende_music[/video]

trol ne demek bilmiyorum... fakat kuş kafesinin yapısı ve aynı açıdan daralmasını düşünerek mingodan bagımsız oldugunu ve kontrol mekanizmasının cpo ile bağlantılı oldugunu düşünüyorum...
düşünmek suç olmamalı diyorum...
yapılan yorumlara göre forumda kalıp kalmamaya karra vereceğim...
Law'un gecmisinde ope ope no mi'nin olduğu adada da dof kuş kafesi kullanıyordu.

Denememek başka yapamamak başka. Zoro belki kesecek? Yahu denemeden nereden bilsin? Ama bazı arkadaşlar biliyor diyor kimse kesemez/kıramaz cart curt. İlginç.

Benim gördüğüm sırf kurgu ile alakalı bir olay. Lufi kaderimiz senin elinde 1!11 olayı işte. O adada 10 kişi olsa dahi kuş kafesini kırabilecek, kesebilecek gene de 1 (bir) tanesi dahi uğraşmaz. Çünkü Luffy kurtarmalı kafesten. Kurgu gereği çok mantıksızlıklar oluyor bu seride malum. Bu da onlardan biri. Zaten mangaka daha açıklamadı kuklalar nasıl bilinçli? İpler nasıl iletişim keser? Açıklayacağını da sanmıyorum, öyle istedi ve yaptı oldu.

Fujitora kafesi durdurabilse neden yapmıyor sorusu geliyor aklıma çünkü kafes bildiğin önüne geleni kesip biçiyor çoğu masum insanlar ki Fujitora'a ters bir olay.
İkinci olarak bu adamın yeteneği basınç kesemese bile kafesi basınçla durdurabilmeli yada yavaşlatabilmeli , en olmadı kafesin bağlandığı taşları kırsa desek oda tam durdurmaya yetmeyecek.

Muhtemelen senaryo işlesin diye Issho göz yummaya devam eder, yada bir kaç bölüme yetti deyip kılıcı çekerek kafesin kapanmasını yavaşlatır.

Pica önüne geleni eziyordu kral artık daha fazla kan dökme diye yalvarıyor Zoro durdurmasa daha kaç kişinin üstünden geçiçek orda bile bir şey yapmıyor kurgu diyecez böyle saçmalıkları görmicez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık