Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Kaidou'yu zaten hedef almışlar, o 3 kalan üçü demek.

Law ilk hedefin Kaidou olduğunu söyler.
Luffy:Nee? İlk Shanks olmalıydı. Neyse.
Aynı dili konuşmuyoruz yani zihnen o yüzden daha bir şey demiyorum farklı pencerelerden görüyoruz. Shanksı da geçmek ister ama shanksla savaşmaz o kadar vefasız değil luffy.

Roronoa Zoro

Aynı dili konuşmuyoruz yani zihnen o yüzden daha bir şey demiyorum farklı pencerelerden görüyoruz. Shanksı da geçmek ister ama shanksla savaşmaz o kadar vefasız değil luffy.
Ben savaşır demedim zaten. Öyle gereksiz bir tartışmaya girmem. Monkey D. Dragon'un dediği şeyin yanlış olduğunu belirttim sadece. Gereksiz tartışmanıza dönebilirsiniz.

selamlar
g4 beklentimi düşük tutuyorum... ama lufy nin garp dedesi gibi (dedesinin bozdugu kafatasını tekrar eski haline getirmesinden) canavar modunda olduguna eminim...
Kuş kafesinin cp-0 ile alakalı oldugunu düşünüyorum... bagımsız olabilir mingodan ve sanırım sabo da o kafesi hareket ettiren mekanizma ile ilgili birşeylerin peşinde

selamlar
g4 beklentimi düşük tutuyorum... ama lufy nin garp dedesi gibi (dedesinin bozdugu kafatasını tekrar eski haline getirmesinden) canavar modunda olduguna eminim...
Kuş kafesinin cp-0 ile alakalı oldugunu düşünüyorum... bagımsız olabilir mingodan ve sanırım sabo da o kafesi hareket ettiren mekanizma ile ilgili birşeylerin peşinde
Kuş kafesi nasıl mingodan bağımsız olacak ki?

önceden yerleştirlmiş bir düzenek olabilir o krallık baya eski çünki... mingo o düzenegin anahtarını harekete geçirmiştir... cp0 da o (kuş kafesi) sırrını biliyodur muhtemelen... mingonun ipleri kesilebiliyor ve mingo dan bagımsız olmasa mingo kendini o kafesle örer ve geçilmez olurdu...!

önceden yerleştirlmiş bir düzenek olabilir o krallık baya eski çünki... mingo o düzenegin anahtarını harekete geçirmiştir... cp0 da o (kuş kafesi) sırrını biliyodur muhtemelen... mingonun ipleri kesilebiliyor ve mingo dan bagımsız olmasa mingo kendini o kafesle örer ve geçilmez olurdu...!
E daha öncesindede Mingo yaptı o olayı oraya da yerleştirme yapılmış ? Dikkat lütfen.

Kuş kafesinin kontrolü tamamen mingodadır bence. Cp0 bir şeylerin peşinde olabilir sabo onlara gidiyorda olabilir ama mingonun yeteneği mingonun kontrolündedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık