Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks kılıç ustası olduğu için Zoro bunla kapışmak istesin. Luffyde Zoronun hedefine saygı duyup kabul etsin. Vs atarlarken Zoro elinin ayarını kaçırıp birazda güç farkından ötürü Shanksin kafasını kessin. Sonra Zoro iyice manyaklaşsın Gelene geçene tek atsın tayfadan. (Tabi sanji o sırada kizaru ve greenbull ile aynı anda vs attığı için olaya müdale edememektedir). En sonda Final Naruto vs Sasuke gibi Zoro vs Luffy olsun.

Luffy Arlong seviyesinden Lucci seviyesine çıktı. Dofun seviyesinden KKlığa rahat uzanır bu iki yılda. Oda bir şekil mantığa bağlar. Hatta şu an için bile Sabo ile aralarında ahım şahım bir fark olduğunu düşünmüyorum. Luffy denize açılsaydı direk olurdu ama eğitim bu geniş boşluğu daralttı.
Matematiksel olarak düşünürsek
Sabo 8 Luffy 4 olsun zaman atlamasından önce. Sabo 9'a Luffyde 8'e çıkmıştır diyebilirim.

Gece gece kendimi Twitter'daki Mehmet ali gibi hissettim hey Allahım :D

Shanksın olayı ya bb ile dönüşecek yenilecek luffyde gidip bb indirecek yada arkadasın dediği gibi parti olayı

Kardeşim bunlar ceasarı yakaladıktan sonra lawla muhabbet ettiler mi ettiler luffy en son shanks olmak üzere 4 yonkouyuda indireceğim dedi mi dedi shanksla kapışmaması için bir sebep yok genelde örnek aldığınız kişiyi geçmek istersiniz bu yüzden luffy vs shanks olası bir vs tabi bb shanksı ortadan kaldırmazsa.

Luffy şu an shanks gelip zevk için ağzına ağzına vursa da karşılık vermez. Orada lawın niyeti shanks değilse tamam derim anlamında bir konuşma var. Luffy herkesin gözünden düşer shanksa dayılanırsa.

Luffy şu an shanks gelip zevk için ağzına ağzına vursa da karşılık vermez. Orada lawın niyeti shanks değilse tamam derim anlamında bir konuşma var. Luffy herkesin gözünden düşer shanksa dayılanırsa.
Punk Hazardda gideceğimiz yonkou Shanksde olsa varım diyen Luffy değildi galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık