Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceki sayfalarda @MW bir teori yazmış.Önceleri ben de bu tarz bir şey düşünüyordum,hatta forumda da dile getirmiştim.DB'deki Kaioken'i hatırlayın;x2,x4 gibi seviyesini arttırabiliyordu Goku. Luffy de acaba G2 x2 gibi bir şey yapar mı dersiniz? :/
Gerçi bunu yazsam bile G4'ün daha farklı bir şey olacağını düşünüyorum. Vücudunun her tarafına hafiften G3 uygulayıp Mr. Olimpia gibi olmasın sakın Luffy? :oleyo2: Şaka bir yana cidden farklı bir şeyler göreceğiz. Hele kafesi dağıtabilecek bir güç çıkarsa fena olur.

Cavendish le lawın sahnesi efsaneydi. Baya beğendim.
La okuyunca Dof kaybetmesin dedim kendi kendime, reyiz adam ellere düşmesin.

Son 2 sayfadaki diyalogları okuyorum sonra gear 4 o okuyorum bi vay anasını..... oluyorum. 10 dk sonra gene okuyorum son 2 sayfayı gene benzer tepkiler veriyorum falan çok acayip lan.

Dof bi tane grizzly magnum yeseydi ya haki savunması açıp yamulurdu. Herif en güçlü tekniklerini vuramıyor. Çünkü neden yavaş kalıyor Dof sıyrılıyor bunlardan. Mangaka Luffy için Dof'a hızlısın ama saldırıların gıdıklıyor diyor. O yüzden G4'te işin hem hızlı hem güçle alakalı olacağını düşünüyorum. Çünkü adam zaten g2'de g3 çakmış örneği varmış ben hatırlamıyordum buradaki çoğu kişide unutmuş biri delili koydu hemen. Ama akıllara şu soruda gelmiyor değil la bi kerede öyle vuraydıda ondan sonra açsaydı. G4'ü gerçi öyle vursa artı kokalı Dof fena dağılır bana göre. Gerçi öyle vurağı bile meçhul hawk gatlinglerden kurtulan adam bundan da kurtulur yani açtığı saldırının hızı ve büyüklüğü g2+g3+kokadan daha yıkıcı bir saldırı olacak çünkü Dofa harbiden doğru düzgün vuramıyor. Şu bir kaç arkadaşın sesini kesmek için Luffy'e bir handikap versin ya. Yaralansın Luffy en az Dof kadar da öyle yensinde alamazdı muhabbetlerinden kurtulalım. Adam daha teknik açmıhyor be dövüşürken öyle alacağını düşünüyor baktı olmuyor g4'e geçiyor ki. Yaptığı büytün saldırıları g4'te yapacak. Mesela adı tiger pistol olsun. Koydu mu hız olarak g2'den vuruş gücü olarak muhakkak ki g3'ten güçlü olacak bir saldırı bekliyorum. Ama hala fikrimdir ki Luffy'nin g3 saldırıları Dofinin işini bitirmeye yeterlidir yavaş kaldığı içindir ki yeni tekniğe ihtiyaç duyuyor. Elephant gatlinge maruz kalıpta sonra Luffy'i alacak pek karakter yoktur bana göre.

Bu yorumun altina imzami atıyorum bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık