Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer bölüm Luffy; Dofun saldırılarını savuşturup, dönen tekmeler atıp, rakibe 1 2 3 diye saldıran ve savaşta üstün olan taraftı ama orda da gözüktü Dof bir vuruyor tam vuruyordu. Sonra bu bölüm bunlar savaşta olduğu için bu sefer Dof daha ağır basta birde Luffy tecrübesizlik yapıp g3 te saldırınca Dof gibi bir adama cezası kesildi. Ve mangaka zaman faktörü + Dofun kışkırtmaları g4 getirdi önümüze. Ama Luffy g4 açtı ya hemen çöp oluyor, teknikleri işe yaramaz oluveriyor. Ve işin garip yanı Luffy g4 tekniğinde Dof2u rahat alınca '' maan be ne gerek varmış g4 filan zaten alırmış'' muhabbetleri döner.
Lawda da oldu Dofta da.
Law ilk mıhlayışında aman be bu muymuş abartılan Dof, pöff
Sonra başka bir bölümlerde Lawın esaslı saldırı sonucunda gitti Dofun %90 arık Luffy tek atar bu herife.
Diğer bölüm aslanım Luffy yardır koçum
bu bölüm heheh yumruklarında hayır yok Luffy 'nin.

Neyse manganın keyfini çıkaralım sadece diyip kaçam ben:D

Luffy ve dof arenada dövüşse luffy kimseyi korumak zorunda olmasa ve ikisi de tam güç olsa %51 luffy kazanırdı bence. Dof kışkırtıyor çoğunda zaten lafı geçti mangada da law beni öyle alt etti falan diyordu. Adamda garip bir meyve var her halta yarıyor bu haldeyken luffynin bir kaç meyve numarası yapmaması saçma olurdu.

Luffy doflamingo'yu indirince dof gücünde mi olacak, hatta amiral gücüne mi ulaşmış olacak. O zaman yonkou'yu indirincede yonkou gücüne ulaşır. Kid, Apoo, Hawkins ittifakıda ayrı ayrı yonkou gücü olur, law'da aynı şekilde. Yonkou enflasyonu geliyor yakında demektir:oleyo:

Ömürden ömür götürmeli tekniklerden olmasında ne oluyorsa olsun. Çocuğun gide gide 2 yıl ömrünü bıraktılar, Kesin Roger'da böyle teknikler kullandı da hastalandı yada göze geldi.

Ah şu Law en başta İssho ile olan savaşında yara almamış olsa ve aynı anda Trebol ve Doflamingo ile savaşmak zorunda kalmasaydı.Düzgün bir dövüşte Law Dof'u harcardı ama nerde.Dof beyimiz tek gezmiyor her yere korumaları ile gidiyor.

Edit: Korumaları demişimde bunlara bildiğin Dof'un bakıcıları.
Law eyvallah güçlü adamda. Dofta law kadar ciddilessin tekrar düşün bence.

Dof bi tane grizzly magnum yeseydi ya haki savunması açıp yamulurdu. Herif en güçlü tekniklerini vuramıyor. Çünkü neden yavaş kalıyor Dof sıyrılıyor bunlardan. Mangaka Luffy için Dof'a hızlısın ama saldırıların gıdıklıyor diyor. O yüzden G4'te işin hem hızlı hem güçle alakalı olacağını düşünüyorum. Çünkü adam zaten g2'de g3 çakmış örneği varmış ben hatırlamıyordum buradaki çoğu kişide unutmuş biri delili koydu hemen. Ama akıllara şu soruda gelmiyor değil la bi kerede öyle vuraydıda ondan sonra açsaydı. G4'ü gerçi öyle vursa artı kokalı Dof fena dağılır bana göre. Gerçi öyle vurağı bile meçhul hawk gatlinglerden kurtulan adam bundan da kurtulur yani açtığı saldırının hızı ve büyüklüğü g2+g3+kokadan daha yıkıcı bir saldırı olacak çünkü Dofa harbiden doğru düzgün vuramıyor. Şu bir kaç arkadaşın sesini kesmek için Luffy'e bir handikap versin ya. Yaralansın Luffy en az Dof kadar da öyle yensinde alamazdı muhabbetlerinden kurtulalım. Adam daha teknik açmıhyor be dövüşürken öyle alacağını düşünüyor baktı olmuyor g4'e geçiyor ki. Yaptığı büytün saldırıları g4'te yapacak. Mesela adı tiger pistol olsun. Koydu mu hız olarak g2'den vuruş gücü olarak muhakkak ki g3'ten güçlü olacak bir saldırı bekliyorum. Ama hala fikrimdir ki Luffy'nin g3 saldırıları Dofinin işini bitirmeye yeterlidir yavaş kaldığı içindir ki yeni tekniğe ihtiyaç duyuyor. Elephant gatlinge maruz kalıpta sonra Luffy'i alacak pek karakter yoktur bana göre.

Alpamis

Bölûmü yeni okudum. One Piecein farkını bir kez daha anlamış oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık