Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Gear 4 ile ilgili yorumları okurken bildiğin 4-5 yıl geriye gittim ya. Şu fake gear 4 luffy fotosu ile bir akım başlamıştı bir ara nasıl olur olur mu acaba olsa şöyle olur diye. İşin üzücü kısmı 5 yılda konuşan kişiler değişmiş fakat kafanın hiç değişmemiş olması. Ne kadar hayal gücü zayıf adamlarız biz yaa. O zamandan bu zamana değişen tek şey haki faktörünün seriye tanıtılmış olması. Hala gear 2 ve 3 kombilerinden ileri gidilmiyor yorumların çoğunda.

Not: Öyle genel bir eleştiri yaptım yalnızca kimse üzerine alınmasın, benimde aklıma farklı bir şey gelmiyor o yüzden biraz halimize genel anlamda üzüldüm.
Ne bekliyordun o kadar yaratıcı olsak bizde One piece gibi kitap felan yazardık :D
2-3 tane güzel düşünce var daha ne olsun :D

1- Benim ve bir çok kişinin düşündüğü Haki dalgası felan [ Kuma patisi gibi ]
2- Kaslar ile ilgili şişir felan
3- Birde Damar fikri vardı
Benim anlamadığım. Geçen bölüm armamament yapan Dofa gearsız çatır çatır hasar yediren Luffy burda nasıl etki yaratamıyor?
Diyorum ya işte yalan dolan hasar alıyor tabi ama Luffy'i kızdırmaya çalışıyor.
Beni bu tekniklerle yenemezsin demeye getiriyor. Luffy Gear 4 ile tek atacak :p

Luffy şu sayıda hasar veremedi Doflamingoya. G3 zaten yavaş kalıyor,Doflamingo sıyrılabiliyor ve hatta kontra çakıyor buna rağmen G2 yapmaması ayrı bir saçma gerçi.

Luffy bile kendi ağzıyla diyor giderek gücün düşüyor Lawın o güçlü saldırısını doğrudan aldın diye. Bu cümleyi kurduktan sonra bile Doflamingonun savunmasını aşamıyor. Yani demem o ki G4 aşırı hayvani bir şey çıkıp bir iki bölümde Doflamingoyu yerle bir etse bile bu Luffynin en güçlü tekniğini kullandığı ana Doflamingonun ise en güçsüz duruma düştüğü anda olacak. Luffy kendi ağzı ile doflamingo için gücün git gide düşüyor diyor.
Luffy bu.G2 olmadan Lucci'nin tekkaisin aşamıyordu g2 açınca Lucci'nin savunmasını aştı.Aynısı Dof'a olucak Luffy şu anki hakisi ile Dof'un hakisi aşamıyor ama g4 ile bunu yapıcak.Ayrıca Dof'un durumu şu an gayet iyi.Öyle aşırı güçsüz durumda falan değil.

Benim anlamadığım. Geçen bölüm armamament yapan Dofa gearsız çatır çatır hasar yediren Luffy burda nasıl etki yaratamıyor?
Aynı bölümde başka yaptığı saldırı etkiliyor yani her saldırısı kan kusturacak diye bi kural yok. Ve arkadaş çok güzel bir yere değinmiş Luffy'nin duyguları ile oynayıp onu kızdırmaya çalışıyor hatta başırıyorda işte luffy gidip salak gibi hızlı bi rakibe leyla gibi g3 yumruk sallıyor.

Luffy vurduğunda Doffy ıhh diyordu. Doffy vurduğunda Luffy uçuyordu. Çatır çaturluk bir durum yoktu yani. Zaten bu bölümde de Doffu dedi, hızlısın ama güç yok.

@Jenque, @MW

Doffy sizin gözünüzde baya yatalak hasta kıvamına geldi sanırım. Adamın nesi var la? Daş gibi maaşallah. :S

Yalnız ne biçim vuruyorlar öyle be. Çatı üzerinde uçan uçana. Bir Luffy vuruyor Dof aşağı düşüyor. Bir Dof oturtuyor Luffy uçuyor falan. Bence şimdi çok daha yıkıcı olmaya başlayacak ve bulundukları Flower Hill'i falan yok edecekler. Ara falan vermek lazım aslında bu bölümden itibaren şöyle bi 10-15 bölüm ki tadını alalım.

Luffy vurduğunda Doffy ıhh diyordu. Doffy vurduğunda Luffy uçuyordu. Çatır çaturluk bir durum yoktu yani. Zaten bu bölümde de Doffu dedi, hızlısın ama güç yok.

@Jenque, @MW

Doffy sizin gözünüzde baya yatalak hasta kıvamına geldi sanırım. Adamın nesi var la? Daş gibi maaşallah. :S
Nasıl çatır çaturluk yok hemde alası var işte.:D Bunun öncesi de var
Bi saldırısı etkilemedi diye. Svaşıyorlar bazen denge, bazen Luffy, bazende Dof çakıyor işte ama Dof çakınca tam çakıyor olay o:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık