Dof gibi adama göstere göstere ''Grizzly Magnum'' tekniği yapmak ne demek? bizde biliyok evet o saldırı vuruş gücü açısında vurdum inletir ama vurabilirsen be salak oğlan peki Dof gibi bir adam o hantal tekniği yer mi? Yemez tabii. O tekniği kullanacaksan ortamı hazırlamış, rakibin gözünü şöyle bi karartacaksın ki işe yarasın.
Ne güzel saydırıyordı öbür bölüm 1 2 3 diye be. Ama baktım bu bölüm tepmik tepmik :/
Tecrübe eksikliği daha doğrusu ilk defa Doftur Marcodur Fujidir veya Kuzan gibi adamlarla kapışmaya girmeyince sapıtma durumu. Adama göstere göstere bina büyüklüğündeki yumruk atmaya çalışırsan öper seni arkadaşım. Ondan daha hızlısın daha önceki bölümdeki yakın mesafede saydırdın sonra yapıştır nihai tekniği ha işe yaramadı ee bir daha dene. Çünkü işe yaradı o tutumun. Tabii işe yaradı da bakam aynı şey ikinci defa işler miydi Dofa o da var veya imkan olmadı filan ama g3 çok pis taktım ben.
Ve Lahanada Law da bir şeyleri aşmış adamlar, liseli zaten ayrı bi olay hala Zoro'nun etkisi altında
Ve G4, umarım şahane bir şey çıkar. O izlenimi verdi o bakışı ile reis
Ve Dof için en güçsüz amiral diyebiliriz bence.