Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama onu kastetmiyorlar işte. :(
Ben senin ne demek istediğini anlıyorum sen beni anlamıyorsun :/

Diyorum ki; Dof mesela organlarını diktiği zaman ''bu adamı Luffy nasıl yencek'' oluyor. Ama Luffyden birşey gelince ''eski haliyle yenemezdi'' oluyor. Halbuki 2 sindede zaten bu teknikler vardı ama sadece gösterilmemişti.

Lawın akıbeti nolcak bakalım.Onunla birlikte ölürüm diyorda lufy ölürsen seni öldürürüm deyip hayatta izin vermez :D Kavundiş de centilmen herifmiş.:cool:

Onun öldüreceği ilk ve son kişi ya Teach ya Akainu...!:ehe:

Benim merak ettiğim acaba luffy doffy'i öldürecek mi yoksa yine dayak atıp bırakacak mı.
Luffy fena halde dövecek pert edecek, sonra da Law'ın önüne atacak Law da gebertecek.

Luffy kimseyi oldurmez :/
Akainu ve BB'yi öldürecek diye bekliyorum. Ve de Ace'in ölümünde emeği geçen kişileri.

Lawın akıbeti nolcak bakalım.Onunla birlikte ölürüm diyorda lufy ölürsen seni öldürürüm deyip hayatta izin vermez :D Kavundiş de centilmen herifmiş.:cool:
Sanırım Oda tayfaya getirecek de bunun zeminini yapıyor :D

Benim merak ettiğim acaba luffy doffy'i öldürecek mi yoksa yine dayak atıp bırakacak mı.
Bi sürü destekçisi var şuan Luffy'in yere yığsın Doffy'i, illaki biri gelip öldürür yani. Bu kadar şeyden sonra da bırakmasınlar artık böyle bi adamı. İntikam için geri gelir bu adam, tüm tayfayı katleder hatta ordaki tüm savaşçıları tek tek bulur kırkayak gibi yapar tek seferde şiş sokar öldürür :oleyo2::oleyo2::at::at:

1- Dofta tellerini ısıtabiliyor galiba.
2- Cidden Dofly önceki arc bosslarina kıyasla aşırı dayanıklı islemiyor luffynin hiç bir saldırısı.
3- Namaka dediği yerde Bellamyde gösteriliyor yalnız :(
4- Kuş kafesi inecek galiba gelecek bölüm.

Dof gibi adama göstere göstere ''Grizzly Magnum'' tekniği yapmak ne demek? bizde biliyok evet o saldırı vuruş gücü açısında vurdum inletir ama vurabilirsen be salak oğlan peki Dof gibi bir adam o hantal tekniği yer mi? Yemez tabii. O tekniği kullanacaksan ortamı hazırlamış, rakibin gözünü şöyle bi karartacaksın ki işe yarasın.
Ne güzel saydırıyordı öbür bölüm 1 2 3 diye be. Ama baktım bu bölüm tepmik tepmik :/
Tecrübe eksikliği daha doğrusu ilk defa Doftur Marcodur Fujidir veya Kuzan gibi adamlarla kapışmaya girmeyince sapıtma durumu. Adama göstere göstere bina büyüklüğündeki yumruk atmaya çalışırsan öper seni arkadaşım. Ondan daha hızlısın daha önceki bölümdeki yakın mesafede saydırdın sonra yapıştır nihai tekniği ha işe yaramadı ee bir daha dene. Çünkü işe yaradı o tutumun. Tabii işe yaradı da bakam aynı şey ikinci defa işler miydi Dofa o da var veya imkan olmadı filan ama g3 çok pis taktım ben.
Ve Lahanada Law da bir şeyleri aşmış adamlar, liseli zaten ayrı bi olay hala Zoro'nun etkisi altında:D

Ve G4, umarım şahane bir şey çıkar. O izlenimi verdi o bakışı ile reis:D

Ve Dof için en güçsüz amiral diyebiliriz bence.

Üye silindi 1004

Luffy eskisi gibi güzel konuşmaya başladı. "Seni, kafesini ve yolunu yordamını arslanım" dedi resmen Dof'a. Ama sıkıntı bence Oda, bi hafta olmasın ara. Ayıp ama. Luffy'nin yeni gear'ı baya hızlı ve ateşli bir şey olmak zorunda. Belki Luffy lastik özelliğini kullanarak Bellamy gibi yapar, kendini yaylar. Ya da kan pompalamak yerine kendi damarlarına saf haki pompalar. Ne bileyim ağır beyin fırtınası. Belki kendini plastik kadar sertleştirir. Gerçi kendi parmağını değil, kendi bileğini ısıracak gibi bir hali vardı. Kendi bileğini ısırıp diğer koluyla müthiş bir patlama dalgası yollar belki. Kolunu devleştirmek yerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık