Hakisi'nin Dof'u aşması lazım o saldırıda. Tamamen meyve odaklı çünkü. Fiziksel+meyve kombinasyonu falan olsa neyse.Hala diyorum Law Gama knife yerine Mes kullansaydı Dof defteri kapanmıştı. Artık canı sıkıldıkça o kalbe Counter Shock veririr, İnjection yapardı Gama Knife saplardı. Benim için Dof bu bölümde mağlup oldu, bundan sonrası Luffynin gösteri yapması için çizilecek aksiyon bölümleri olacak.
Benim de aklıma o geldiydi. Haki falan hikaye yani. Luffy sinirlensin, ciddileşsin yeter.Arlong'un kiribachisini tek elle tutması gibi durdurdu o ayağı![]()
Doflamingo düşmanlarına gelsin
[YOUTUBE]IBY29rBlkbc[/YOUTUBE]
Bu iyiydiKimse yapmamış bari ben yapayım dedim.
![]()
Aynen bu benim de dikkati mi çekti. Law shamblesi nasıl yaptıysa artık göğsündeki dövme bile kopyalanmıs gibiBence çok güzel bir bölümdü. Dikkat edilmesi gereken yerler law'ın "yeni" shamblesı. Birincisi yer değiştirdiğinde kopan kolda geldi ( bilinçli olarak getirdiğini zannetmiyorum) ikincisi hangi ara tekrar yer değiştirdi anlayamadım çünkü ilk gösterildiği sahnede dövmesi var. Diğer yer ise doflamingo yerdeyken neden room açtı?
Bu arada doflamingo'nun gözlerini merak edenler luffy'nin kutsal ejderi yumrukladığı arcta insan tüccarının doflamingo ile konuştuğu den den mushiye bakabilirler.