Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala diyorum Law Gama knife yerine Mes kullansaydı Dof defteri kapanmıştı. Artık canı sıkıldıkça o kalbe Counter Shock veririr, İnjection yapardı Gama Knife saplardı. Benim için Dof bu bölümde mağlup oldu, bundan sonrası Luffynin gösteri yapması için çizilecek aksiyon bölümleri olacak.

Gerçekten de Dof'un orada "ya ben şimdi bu kuş kafesini daraltıyorum da orada Fuji var, Zoro var keserler gider. Kimse ölmez merak etmeyin canlarım. Hadi eğlenceye devam." demesi gerekiyordu. Nasıl böyle saçmalıklar olabiliyor anlamıyorum.

First Aid Kid - Master Pretender dinleyin, güzel şarkıdır. İlk yardım gibi bir şey. :)

yerli serii olsaydı luffy böyle derdi herhalde. bu resmi avatar yapiim diyorum, ama bu seferde spoiler yiyen olur.
harbi Efsane karelerden biri la.

Roronoa Zoro

Hala diyorum Law Gama knife yerine Mes kullansaydı Dof defteri kapanmıştı. Artık canı sıkıldıkça o kalbe Counter Shock veririr, İnjection yapardı Gama Knife saplardı. Benim için Dof bu bölümde mağlup oldu, bundan sonrası Luffynin gösteri yapması için çizilecek aksiyon bölümleri olacak.
Hakisi'nin Dof'u aşması lazım o saldırıda. Tamamen meyve odaklı çünkü. Fiziksel+meyve kombinasyonu falan olsa neyse.

Bence çok güzel bir bölümdü. Dikkat edilmesi gereken yerler law'ın "yeni" shamblesı. Birincisi yer değiştirdiğinde kopan kolda geldi ( bilinçli olarak getirdiğini zannetmiyorum) ikincisi hangi ara tekrar yer değiştirdi anlayamadım çünkü ilk gösterildiği sahnede dövmesi var. Diğer yer ise doflamingo yerdeyken neden room açtı?

Bu arada doflamingo'nun gözlerini merak edenler luffy'nin kutsal ejderi yumrukladığı arcta insan tüccarının doflamingo ile konuştuğu den den mushiye bakabilirler.

Bence çok güzel bir bölümdü. Dikkat edilmesi gereken yerler law'ın "yeni" shamblesı. Birincisi yer değiştirdiğinde kopan kolda geldi ( bilinçli olarak getirdiğini zannetmiyorum) ikincisi hangi ara tekrar yer değiştirdi anlayamadım çünkü ilk gösterildiği sahnede dövmesi var. Diğer yer ise doflamingo yerdeyken neden room açtı?

Bu arada doflamingo'nun gözlerini merak edenler luffy'nin kutsal ejderi yumrukladığı arcta insan tüccarının doflamingo ile konuştuğu den den mushiye bakabilirler.
Aynen bu benim de dikkati mi çekti. Law shamblesi nasıl yaptıysa artık göğsündeki dövme bile kopyalanmıs gibi :D. Muhtemelen çizim hatalarından biridir zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık