Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law benim gözümde çok büyüdü bu bölüm. Kid falan diyorlarda Law, Kid ile top diye oynar lan. Açtığı oda'ya bak Punk Hazardta öylesine takılıyormuş herif. Adam biraz daha kassa odanın içine adayı sokacak anasını. Ayrıca adam serideki açık ara en çakal herif heralde. Bi yonkou devrilecekse al Lawı yanına o her türlü hinliği düşünür.

Law benim gözümde çok büyüdü bu bölüm. Kid falan diyorlarda Law, Kid ile top diye oynar lan. Açtığı oda'ya bak Punk Hazardta öylesine takılıyormuş herif. Adam biraz daha kassa odanın içine adayı sokacak anasını. Ayrıca adam serideki açık ara en çakal herif heralde. Bi yonkou devrilecekse al Lawı yanına o her türlü hinliği düşünür.
Top gibi oynar kısmını demeyeydin iyiydi. Kid apayrı bir canavar çıkacak gör bak. :/

Top gibi oynar kısmını demeyeydin iyiydi. Kid apayrı bir canavar çıkacak gör bak. :/
Adam 5 km oda açıyor kid nasıl engellicek eskiden olsa odanun dışından birşeyler yapar derdim ama artık pek söz konusu değil gibi net yer bence Kid'i falan. Kidten öyle çok sağlam haki beklemiyorum Lawı bloklayamaz heralde.

Adam 5 km oda açıyor kid nasıl engellicek eskiden olsa odanun dışından birşeyler yapar derdim ama artık pek söz konusu değil gibi net yer bence Kid'i falan. Kidten öyle çok sağlam haki beklemiyorum Lawı bloklayamaz heralde.
Belli olmaz.En basitinden bu adamda h.haki çıksa kimse bu nasıl saçma iş demez sanırsam. Kendi çapında haki master olsa çok şaşırmam yani.

Law'ı abartıyorsunuz. Ben de severim herifi. Karizma, ağırbaşlı, OP meyve yeteneğine sahip, zeki...

Bu bölümde bir kere daha sıçradı, gafil avladı ama yine de işini bitiremedi. Meyve yeteneği tek başına dövüşürken o kadar da mükemmel değil. Injection shot, Gamma knife, Counter shock, Radio knife güzel teknikler ancak ard arda bunlardan ilk 3'ünü yiyen Dof'u indirmeye yetmedi. Demek ki yetersiz. Luffy seri bir şekilde darbeler indirir mesela, fiziksel olarak ayak uydurabilir. Law böyle dövüşmüyor ki. Çok fazla meyve yeteneği odaklı. Her hareketi de bitirici gibi görünüyor ki bunları Dof'a yedirmek için yine gafil avlaması gerekti. E bunlarla Dof gibi bir adamı indiremiyorsan nolacak? Dayak yiyeceksin, net.

@fitnesiz yaşam

Gösterilenlerden dolayı Law hakkında nasıl bu kadar zıt düşünebiliyoruz anlayamıyorum? :/ Sen gözümden düştü diyorsun ben ise Luffy'yi bile duman eder diyorum.(Sadece gösterilenlere bakarak yani) Kaç yıldır Law show izliyoruz,delik deşik olsa bile şu yaptıkları fazlasıyla etkileyici.Bizimkilerden daha bu tarz bir atraksiyon göremedik henüz.Zoro deme,Law dediğimiz adam Zoro'nun yaptıklarını yattığı yerden yapacak yeteneğe sahip.
Tamam meyve yeteneği ile bölüyor bölmesine ama mesela bu sayıda uyguladığı tekniğe bakarsak orada bir dalavere çevirmese teknik istediği kadar öldürücü olsun bir işe yaramaz.Yine mes tekniği dikkat edersen onu uygulamasıda zor.Zoro'nun yapıp Law'ın yapamayacağı bir çok şey var emin ol.

Sainin duman ve kargaşa ne dediği yer neresi? Zaten luffynin dofun yanında olduğunu biliyor başka bir yer olmasın?

Roronoa Zoro

Herkes bölümü çok beğenmiş ilginçtir ki son sayfası dışında bence kötü bir bölümdü. Neden derseniz? En başta bird cage Saçmalığı içerde Zoro Sabo ve Amiral varken o bird cage insanları nasıl öldürecek? Amiral o ipleri kesemeyecek mi? Hakisi mi yetmiyor? Ve ya içerde böyle adamlar varken Dof buna nasıl inaniyor? Diğer durum Dof gibi bir adam Lawın Room yaptığını nasıl fark etmez? Sen Lawin ölüp olmedigini fark edecek kadar haki sahibi değil misin? 3.su Law ın yeteneği zaten aşırı güçlü bir yetenekti bir de üstüne bütün iç organları bozan bir teknik geldi biraz dengesiz bir meyve oldu güç olarak. Son olarak iplerle iç organları onarmak hem de bu kadar hızlı bir şekilde 3 senelik tıpçiyim böyle bir şey görmedim. Hadi gelelim son 2 dediğim onun oluşturduğu bir seri evrende normal olabilecek şeyler peki ilk ikisi ne ?
Arrkadaşım birdcage olayına sonuna kadar katılıyorum ve bu senaryo saçmalığı beni bu arcdan soğutuyor diğerleri hadi açıklanabilir normal sayılabilir seride çok fazla bug meyve var alıştık ama bird cage nedir abicim ya hadi zoroyu saboyu geçtim diyelim amiral kesemiyorsa bu bird cagei dof amiralden niye korkuyor açar birdcage kapanana kadar amiralden kaçar amiral mefta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık