yok ne savaşı aceleyle yazıp çıktım öyle aslında anladım da normal hakisiyle de durdurabilir heralde o kadarını luffy sonuçta dofu yenecek adam. 
Oda zevkine gore ara veriyor.Özel tatilleri saymazsak 3 hafta bölüm 1 hafta ara olur.
You know nothing Jon Snow.Oda zevkine gore ara veriyor.
Boyle guzel aksiyonlu bolumden sonra oda trollayacak bence. Gormedigimiz bir flash bek falan kaldi mi onu dusunelim bence.haftaya oda özlü sözlere girmez umarım luffynin bir adamakıllı dövüşünü görmek isterim.
Onu kastetmedim ama şu bir gerçek Zoro'nun teknikleri Law'a göre çok çok hızlı.Law şu saldırıyı yapabilmek için atmadığı takla kalmadı.Zoro direkt tabi kesemez ama Law gibi takla da atmaz.Sence Law'ın yakaladığı fırsatı Zoro yakalasa ne olurdu Dof'a bence yerden kalkamazdı.Yani sen şimdi diyorsun ki Zoro olsa direkt dalar ve Dof da o saldırıyı yerdi?
Keşke özlü sözlü bir bölüm çıksa. Luffy'den karizma sözler duymayalı yıllar olmuştur herhalde.haftaya oda özlü sözlere girmez umarım luffynin bir adamakıllı dövüşünü görmek isterim.
İşte burada küçük bir sıkıntı var; Law'ın zorla yakalayabildiği bu açığı Zoro yakalayamazdı.Onu kastetmedim ama şu bir gerçek Zoro'nun teknikleri Law'a göre çok çok hızlı.Law şu saldırıyı yapabilmek için atmadığı takla kalmadı.Zoro direkt tabi kesemez,ama Law gibi takla da atmaz.Sence Law'ın yakaladığı fırsatı Zoro yakalasa ne olurdu Dof'a bence yerden kalkamazdı.