Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6. çok kötüyü sen verdin değil mi :/ Law'ın zorodan farkı apaçık belli oldu bu bölümde
Hayır ben çok iyiye verdim,teessüf ederim.Bence Law Zoro'dan güçlü ise Luffy'den de güçlüdür.Mihawk balon ise haklısın Law>Zoro.Bu adam serideki faal karakter içinde tek en karakter bırakalım da Zoro bi Law etsin yani.

Bölüm ile ilgili bu kadarını beklemiyordum.Luffy'yi karizma görünce millet coşmuş resmen.Law gerçekten çok kurnaz,meyve harika ona rağmen Dof'un çok çok altı bence.Gerçekten Law'ı fazla abartıp görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz,binbir dalavere ile dövüşerek anca Dof'a zarar veriyor.

Bazıları Zoro'yu Dof ile karıştırmasın.Zoro,Dof gibi fantezi adamı değildir kesti mi tam keser.Mihawk gibi faal olan serinin tek en karakterinden eğitim almış biri eğer Law karşısında varlık gösteremeyecekse işimiz var.
Yav he he.Dur tahmin ediyim Zoro fanısın.

Edit: Bir de demez mi Zoro'yu Dof ile karıştırmayın :D

Bölüm ile ilgili bu kadarını beklemiyordum.Luffy'yi karizma görünce millet coşmuş resmen.Law gerçekten çok kurnaz,meyve harika ona rağmen Dof'un çok çok altı bence.Gerçekten Law'ı fazla abartıp görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz,binbir dalavere ile dövüşerek anca Dof'a zarar veriyor.

Bazıları Zoro'yu Dof ile karıştırmasın.Zoro,Dof gibi fantezi adamı değildir kesti mi tam keser.Mihawk gibi faal olan serinin tek en karakterinden eğitim almış biri eğer Law karşısında varlık gösteremeyecekse işimiz var.
Bence coby dofu alır.Eğitim aldığı kişi belli sonuçta

Yav he he.Dur tahmin ediyim Zoro fanısın.
Doğru tahmin.Tamam Law'ın şu iç organları parçalayan saldırısı harika bir saldırı lafım yok ama kurnazlığı sayesinde bu saldırıyı Dof'a yapabiliyor yoksa Dof bu saldırıyı normal şartlar altında yemezdi.Şu sayıdan eğer Law'ı,Zoro'nun önüne koyabiliyorsanız helal olsun.

Doğru tahmin.Tamam Law'ın şu iç organları parçalayan saldırısı harika bir saldırı lafım yok ama kurnazlığı sayesinde bu saldırıyı Dof'a yapabiliyor yoksa Dof bu saldırıyı normal şartlar altında yemezdi.Şu sayıdan eğer Law'ı,Zoro'nun önüne koyabiliyorsanız helal olsun.
Yok ben hep Law'ı Zoro'dan üstün gördüm.

Yani sen şimdi diyorsun ki Zoro olsa direkt dalar ve Dof da o saldırıyı yerdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık