Basitçe boğazına doğru yapılan bir hamleydi öldürmek için.Durdurması doğal yerdeki adama abanacak hali yok kimsenin.orayı bende çözemedim birileri aydınlatırsa sevinirim
Basitçe boğazına doğru yapılan bir hamleydi öldürmek için.Durdurması doğal yerdeki adama abanacak hali yok kimsenin.orayı bende çözemedim birileri aydınlatırsa sevinirim
Bu sefer öldüğünden emin olacam diyip sıradan bir tekme sallaması tutarsız olmaz mı sence?Basitçe boğazına doğru yapılan bir hamleydi öldürmek için.Durdurması doğal yerdeki adama abanacak hali yok kimsenin.
Gerçekleri gören biri. Gözlerim yaşardı.WB o savaşta amirallerden herhangi birini alabilecek gibi değildi malesef kendimizi kandırmayalım arkadaşlar adam onca savaşın verdiği yorgunluk ve yaşlılıktan çökmüştü resmen...
Şimdikileri nasıl geçecekse onu da öyle geçerdi. Sonuç gene hepsini geçip KK olacak.Onlar 4 yonkoudan biriydi ve luffynin suanki hedefi 4 yonkouyu indirip kk olmak.
Neresi?O değilde kokasız saldırıyı hiç hasarsız nasıl durdurdu ben o işi anlamadım :/
Öldüğünden emin olmak için hayati noktaya düzgün bir şekilde geçirirsin nokta atışı yaparsın.Bunun için kule kesen tekme sallamaya gerek yok.Hoş adamın artık onu yapacak mecali kaldı mı orası da tartışılır.Bu sefer öldüğünden emin olacam diyip sıradan bir tekme sallaması tutarsız olmaz mı sence?
İşte son sahnede. Tekmeleriyle ortalığın anasını belleyen Dof gene tekme sallıyor Luffy sıradan şekilde durduruyor çelikten mi bu Luffynin ayağı?Neresi?
Tamam hayvanımsı bir saldırı atmasına gerek yok ama genede çok basitçe durdurulacak sıradan birşeyde atmış olması saçma. Herif 45 kere tongaya getirmiş seni riske girer misin yoksa yardırır mısın?Öldüğünden emin olmak için hayati noktaya düzgün bir şekilde geçirirsin nokta atışı yaparsın.Bunun için kule kesen tekme sallamaya gerek yok.Hoş adamın artık onu yapacak mecali kaldı mı orası da tartışılır.
Emre, Dofly'a kılıf uyduracam diye fazla çaba göstermiyor musun sence de?Öldüğünden emin olmak için hayati noktaya düzgün bir şekilde geçirirsin nokta atışı yaparsın.Bunun için kule kesen tekme sallamaya gerek yok.Hoş adamın artık onu yapacak mecali kaldı mı orası da tartışılır.
Luffy kayışı kopardı işte. Sinirlendi ve ciddileşti. Ekstra bişiye gerek yok ki. Ayrıca siyaha boyamayı unutmuş olma olasılıkları da var.İşte son sahnede. Tekmeleriyle ortalığın anasını belleyen Dof gene tekme sallıyor Luffy sıradan şekilde durduruyor çelikten mi bu Luffynin ayağı?
Sinirlense ne olur ayak bu koka yapmazsan hötö diye yararlar adamı :/ Kokayı unutmak gibi bariz bir hata yapmaz heralde. Hemde 2 karede birden :/Luffy kayışı kopardı işte. Sinirlendi ve ciddileşti. Ekstra bişiye gerek yok ki. Ayrıca siyaha boyamayı unutmuş olma olasılıkları da var.![]()