Herkez luffy ile dovusecek diyor olabilirde bana kalirsa bitirisi law yapicak.Aynen.Dof belki de bununla mücadele etmek için kafesi bozabilir.daha fazla konsantre olması lazım olabilir malum Luffy ile dövüşecek.
Herkez luffy ile dovusecek diyor olabilirde bana kalirsa bitirisi law yapicak.Aynen.Dof belki de bununla mücadele etmek için kafesi bozabilir.daha fazla konsantre olması lazım olabilir malum Luffy ile dövüşecek.
Odanın bir kılıf bulup Luffyi yüceltmesi lazım yoksa Law asıl karakterin önüne geçmiş olacak.O değilde Dof harbiden çok yaralandı be şimdi Luffy ölümüne zorlanırsa büyük hayal kırıklığı olacak bence valla :/
Law ın hali kalmadı bence kalmasın da zaten.Oda fanboyluk yapıp Luffy e verse bu şerefi daha güzel olur.Herkez luffy ile dovusecek diyor olabilirde bana kalirsa bitirisi law yapicak.
Tek Shanks ve tayfasının tüm Shicileri temizleme şansı %90.Amiral - Shichibukai - Yonko dengesi yüzünden.
Gerçi nasıl bir dengedir anlamıyorum fazladaTayfaları çıkartsan Yonkoların yine daha ağır basarlar :/
Cunku luffy serinin ana karakteri .Luffynin karizma iyi güzel arkadaşını ezdirmedi eyvallah ama Law kendi intikamını alabilecekken niye Luffy işi bitirmesi için öne atılıyor anlamadım bence Luffy ittifak olarak görevini yerine getirmişti. Bir sonraki bölüm Luffy Bluenoya yaptığı gibi iki üç saldırı kombosuyla zayıf Dof'u da alamazsa gitsin 2 sene daha çalışsın derim.
Sonunda serinin en guclu adamlarindan olur ama yonkou denilen birsey kalmiyacagi icin bizimkilerle ittifak olur.Mangaka geleceğin yonkousunu bize tanıtıyor iyice.Ama mangaka saçmalamasaymış iyiydi;
1-Dof ve fuji haşat etti yinede kalktı kaçtı.
2-dofla köprüde vsye tutuştu öldü dedik ölmedi
3-kelepçelerden kurtuldu yine karşsına çıktı yine poşet oldu.yetmedi kolunu aldılar yerde kan revan içinde kaldı
4-onca şeye rağmen sen gel dofa böyle hasar ver böyle saldırılar yap.bu adam daha sittin sene ölmez.
Law PH de bizimkilere düşman olaymış harcarmış hepsini.luffy zaten mal tuzağa en başta o düşerdi.Adamda ne çok, numara çok.Knight online da ki Priest skilleri üstünede urgotun ulti skilli var istediği ile yerdeğiştirme gibi.Bu law seri sonlarında en güçlü 4 adamdan biri olur...