Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümün en iyi yanı Amele sümüğünün yapışması oldu. 700 küsür bölüm okuduk ben böyle itici bir karakter görmedim.

Luffynin karizma iyi güzel arkadaşını ezdirmedi eyvallah ama Law kendi intikamını alabilecekken niye Luffy işi bitirmesi için öne atılıyor anlamadım bence Luffy ittifak olarak görevini yerine getirmişti. Bir sonraki bölüm Luffy Bluenoya yaptığı gibi iki üç saldırı kombosuyla zayıf Dof'u da alamazsa gitsin 2 sene daha çalışsın derim.

Trebol herkesi şaşırtabilir. Orada kendisi bir açık veriyor. :/
Lawın üzerine giderken , luffy aslında arkadan vuruyor denilebilir.

Zaten akabinde sağlam duruyor. Henüz birebir saldırmadı. Bence olayın akışını değiştirebilir.

Luffynin karizma iyi güzel arkadaşını ezdirmedi eyvallah ama Law kendi intikamını alabilecekken niye Luffy işi bitirmesi için öne atılıyor anlamadım bence Luffy ittifak olarak görevini yerine getirmişti. Bir sonraki bölüm Luffy Bluenoya yaptığı gibi iki üç saldırı kombosuyla zayıf Dof'u da alamazsa gitsin 2 sene daha çalışsın derim.
Cunku luffy serinin ana karakteri .

Mangaka geleceğin yonkousunu bize tanıtıyor iyice.Ama mangaka saçmalamasaymış iyiydi;
1-Dof ve fuji haşat etti yinede kalktı kaçtı.
2-dofla köprüde vsye tutuştu öldü dedik ölmedi
3-kelepçelerden kurtuldu yine karşsına çıktı yine poşet oldu.yetmedi kolunu aldılar yerde kan revan içinde kaldı
4-onca şeye rağmen sen gel dofa böyle hasar ver böyle saldırılar yap.bu adam daha sittin sene ölmez.

Law PH de bizimkilere düşman olaymış harcarmış hepsini.luffy zaten mal tuzağa en başta o düşerdi.Adamda ne çok, numara çok.Knight online da ki Priest skilleri üstünede urgotun ulti skilli var istediği ile yerdeğiştirme gibi.Bu law seri sonlarında en güçlü 4 adamdan biri olur...

Mangaka geleceğin yonkousunu bize tanıtıyor iyice.Ama mangaka saçmalamasaymış iyiydi;
1-Dof ve fuji haşat etti yinede kalktı kaçtı.
2-dofla köprüde vsye tutuştu öldü dedik ölmedi
3-kelepçelerden kurtuldu yine karşsına çıktı yine poşet oldu.yetmedi kolunu aldılar yerde kan revan içinde kaldı
4-onca şeye rağmen sen gel dofa böyle hasar ver böyle saldırılar yap.bu adam daha sittin sene ölmez.

Law PH de bizimkilere düşman olaymış harcarmış hepsini.luffy zaten mal tuzağa en başta o düşerdi.Adamda ne çok, numara çok.Knight online da ki Priest skilleri üstünede urgotun ulti skilli var istediği ile yerdeğiştirme gibi.Bu law seri sonlarında en güçlü 4 adamdan biri olur...
Sonunda serinin en guclu adamlarindan olur ama yonkou denilen birsey kalmiyacagi icin bizimkilerle ittifak olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık