Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde Luffy meyvesinde ustalaştı adam neler yapıyor diyorduk. Dof aşmış adam olabilecek herşeyi yapıyor meyveyle. Kim derdi ip meyvesiyle bunların çıkacağını. Belki daha çıkaracak birşeyler ne biçim adam lan bu? Ben bölümden baya etkilendim ya sürekli bir hayrete düşüyorum.

Marine savaşında dağ taş yıkılırken Dofun niye bu kadar rahat olduğunu ve kahkahalar attığını şimdi daha iyi anlayabiliyorum.

Birde Luffy meyvesinde ustalaştı adam neler yapıyor diyorduk. Dof aşmış adam olabilecek herşeyi yapıyor meyveyle. Kim derdi ip meyvesiyle bunların çıkacağını. Belki daha çıkaracak birşeyler ne biçim adam lan bu? Ben bölümden baya etkilendim ya sürekli bir hayrete düşüyorum.
Kafası koptuğunda birçok kişi kafayı geri dikebilir falan demişti. Şimdi neden bu kadar şaşırıldı anlamadım ben.

hunter07

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Oda yaşa ve tecrübeyede önem veriyor bence. Dof en az 20 yıllık korsan. Luffy taş çatlasa 4-5 yıllık. O yaşa geldiğinde bizimkindede daha çok numara olur gibi...

Silinmiş Üye

Law, Smoker'la vs atarken bildiğin kafa bulmuş. Tekniklere bak mübarek :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık