Ben söyle hayal ediyorum doff yerde yatmis bi sekilde luffy g2 acmis havaya
zipliyo ardinda g2-g3 karisimli bi sekilde Gigant Red Hawk Magnumla doffu pestil yapiyor (v bi müzede sergiliyo)
Kedi gibi iplerle oynayacağıma Thor gibi yıldırımlarla oynamak isterdim şahsen.Dofun meyve mi Enelin ki mi sizce?
Kafası koptuğunda birçok kişi kafayı geri dikebilir falan demişti. Şimdi neden bu kadar şaşırıldı anlamadım ben.Birde Luffy meyvesinde ustalaştı adam neler yapıyor diyorduk. Dof aşmış adam olabilecek herşeyi yapıyor meyveyle. Kim derdi ip meyvesiyle bunların çıkacağını. Belki daha çıkaracak birşeyler ne biçim adam lan bu? Ben bölümden baya etkilendim ya sürekli bir hayrete düşüyorum.
Abi o zor işte kafan koptumu bilinç gider öyle birşey saçmalık olurdu. Dofun bilinci kaldığı sürece her haltı yer gibi gözüküyor.Kafası koptuğunda birçok kişi kafayı geri dikebilir falan demişti. Şimdi neden bu kadar şaşırıldı anlamadım ben.
Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Oda yaşa ve tecrübeyede önem veriyor bence. Dof en az 20 yıllık korsan. Luffy taş çatlasa 4-5 yıllık. O yaşa geldiğinde bizimkindede daha çok numara olur gibi...Birde Luffy meyvesinde ustalaştı adam neler yapıyor diyorduk. Dof aşmış adam olabilecek herşeyi yapıyor meyveyle. Kim derdi ip meyvesiyle bunların çıkacağını. Belki daha çıkaracak birşeyler ne biçim adam lan bu? Ben bölümden baya etkilendim ya sürekli bir hayrete düşüyorum.
Aynen. Allahtan yarım falan atmamış smokeraLaw, Smoker'la vs atarken bildiğin kafa bulmuş. Tekniklere bak mübarek :S