Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ne farkeder sanki çapsa durmayacaktı yumruğu :/
Valla aga bence de öyle ama tartışma çıkmasın diye uzatmıyorum Alpamis falan damlar Dof g3'ü durduramaz 1!!1 falan der :D

Yoksa Law bölemiyor ipleri bu iplerin muazzam sertliğini gösteriyor bence. Meteorun kıramaması falan da var. g3'ü durdurması işten bile değil.

Valla aga bence de öyle ama tartışma çıkmasın diye uzatmıyorum Alpamis falan damlar Dof g3'ü durduramaz 1!!1 falan der :D

Yoksa Law bölemiyor ipleri bu iplerin muazzam sertliğini gösteriyor bence. Meteorun kıramaması falan da var. g3'ü durdurması işten bile değil.
Kuklalarında kullandıkları hariç daha herifin iplerine hiçbirşey olmadı. Zaten luffy kelepçe olarak kullandığı iplerden nasıl kurtuldu anlayabilmiş değilim. Esneyerek mi çıkardı nedir?

Roronoa Zoro

Law'ın iki saat hazırlanıp, plan kurup, dibine sokulup yaptığı saldırı WB iki kilometre öteden yapıyor. WB'nin meyvesinin değeri daha iyi anlaşılıyor böyle.

Haftaya Cp0 gelsin ortama aksiyon gelsin :/ 80 küsür Chapterin hakkını versin :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık