Reiper'ın avatarı vardı öyleSen farklı bir son mu bekliyordun ? One Piece işte lan :/
Mario oyunu gibi düşün. Prensesi kurtarmak için haritayı tamamla , bossla karşılaş onu yen herkes mutlu.
Zaten hep aynı klişe ne farklılık bekliyorsun ? :/

Reiper'ın avatarı vardı öyleSen farklı bir son mu bekliyordun ? One Piece işte lan :/
Mario oyunu gibi düşün. Prensesi kurtarmak için haritayı tamamla , bossla karşılaş onu yen herkes mutlu.
Zaten hep aynı klişe ne farklılık bekliyorsun ? :/
Valla olayı ben de anlayamadım aga. Red hawk koymuyor herife. G3 desen kolay kolay yemez o derece büyük yumruğu ki blokladı zaten geçen bölüm. Gatling desen sıyrılıyor. Ee ne ile yenilecek aga bu herif? g4 falan mı var? Yoksa haki patlaması mı yaşayacak ne olacak merak içerisindeyim.Luffy şuan bariz sönük kaldı. Son sahnede karizma olsada herifin daha birşeyini görmedik. Lawla, Dof satranç oynadılar Law hep mat yapacam sandı ama Dof hep güldü geçti adeta. Ki bu adamlar Nw de ortalamnın üstü adamlar sadece bu NW de neler olcak kim bilir. Herkes yaratık anasını. Lucci iyi gelmiş gene tokatlayıp göndermemişler adamı.
Şuan sıradanlaştın. Onu herkes bekliyor ama nasıl birşey olucak? Şuan çok tuhaflaştı durum.
Geçen hafta G3'ü bloklamadı, Luffy tarafından kandırıldı. :/Valla olayı ben de anlayamadım aga. Red hawk koymuyor herife. G3 desen kolay kolay yemez o derece büyük yumruğu ki blokladı zaten geçen bölüm. Gatling desen sıyrılıyor. Ee ne ile yenilecek aga bu herif? g4 falan mı var? Yoksa haki patlaması mı yaşayacak ne olacak merak içerisindeyim.
Ana şimdi fark ettim la. Üssteki sahnede çarpışıyorlar sandım ben.Geçen hafta G3'ü bloklamadı, Luffy tarafından kandırıldı. :/
Burada tam vuracakken duruyor ve diğer eliyle ağı yakalıyor.
Burada da ağın boşluğundan geçip Hawk Gatling vuruyor, aslında vuramıyor. :/![]()
![]()
Adamı öveceksen öv ama olan şeyler üzerinden öv. :S
Hepimiz öyle sanmıştık da sonradan uyandık mevzuya.Ana şimdi fark ettim la. Üssteki sahnede çarpışıyorlar sandım ben.