Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy şuan bariz sönük kaldı. Son sahnede karizma olsada herifin daha birşeyini görmedik. Lawla, Dof satranç oynadılar Law hep mat yapacam sandı ama Dof hep güldü geçti adeta. Ki bu adamlar Nw de ortalamnın üstü adamlar sadece bu NW de neler olcak kim bilir. Herkes yaratık anasını. Lucci iyi gelmiş gene tokatlayıp göndermemişler adamı.

Şuan sıradanlaştın. Onu herkes bekliyor ama nasıl birşey olucak? Şuan çok tuhaflaştı durum.
Valla olayı ben de anlayamadım aga. Red hawk koymuyor herife. G3 desen kolay kolay yemez o derece büyük yumruğu ki blokladı zaten geçen bölüm. Gatling desen sıyrılıyor. Ee ne ile yenilecek aga bu herif? g4 falan mı var? Yoksa haki patlaması mı yaşayacak ne olacak merak içerisindeyim.

Bayadır bir konuda bu kadar üye görmemiştim.:eek:

@GncGLSN
Law ve Luffy, kedi-köpek gibi birbirlerini yemiyorlar ama. :(

Hakkaten Oda şaşırtacağım diye Dof'un meyvede sıvadı resmen.

-Punk Hazard'a hızlı gelmesi gerekiyor;Bulutlara tutunarak geliyor uçuyor adeta.Bulut la bu bulut ne tutunması.
-Kyros kafasını kesiyor;Aa o klondu ama gerçek Dofilamingo saklanıyordu.İpten klon mu olur ? Konuşuyor bir de bak bak.
-Ülkede oyuncaklar normale dönüyor Kaosluk bir durum yok;Tak ''Kuş kafesi''.Tüm adayı kaplayan kafes Meteoru durduruyor Den Den Mushileri engelliyor.Sonra kafesin içinde 12 kişinin başına ödül koyuyor.
-Law ölümcül darbeyi koyuyor;Neymiş Dof'un ipleri organları düzeltiyormuş.

Arada unuttuklarım bile olabilir.

Valla olayı ben de anlayamadım aga. Red hawk koymuyor herife. G3 desen kolay kolay yemez o derece büyük yumruğu ki blokladı zaten geçen bölüm. Gatling desen sıyrılıyor. Ee ne ile yenilecek aga bu herif? g4 falan mı var? Yoksa haki patlaması mı yaşayacak ne olacak merak içerisindeyim.
Geçen hafta G3'ü bloklamadı, Luffy tarafından kandırıldı. :/
Burada tam vuracakken duruyor ve diğer eliyle ağı yakalıyor.
Burada da ağın boşluğundan geçip Hawk Gatling vuruyor, aslında vuramıyor. :/

Adamı öveceksen öv ama olan şeyler üzerinden öv. :S

Geçen hafta G3'ü bloklamadı, Luffy tarafından kandırıldı. :/
Burada tam vuracakken duruyor ve diğer eliyle ağı yakalıyor.
Burada da ağın boşluğundan geçip Hawk Gatling vuruyor, aslında vuramıyor. :/

Adamı öveceksen öv ama olan şeyler üzerinden öv. :S
Ana şimdi fark ettim la. Üssteki sahnede çarpışıyorlar sandım ben.

Gamma knife nasıl bir bıçaktır hala anlayamaım ? o_OSanki ışından yapılma gibi. o hayvani dofa çok büyük zarar verdi kan susturdu ama belliki kolay kolay ölmeyecek hayvan.>Law da ayrı bir hayvan dayanıklılıkta zoroyu geçer mi ki ::D

Bu arada o sol göz Doffynin mi? eğer öyleyse aynı Corazon gibi ama yara izi var samırım.

Son sahne enfes.Bizim velet iyice karizmalaşıyor be.Shankslaşma diyelim buna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık