Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Taisho
law ve Kid zaten özel karekterler bunların üzerine arc yapması gayet doğal onda sıkıntı yok ama özel olmaları birbirinden bariz şekilde üstün olmaları demek değildir. Bariz diyorum çünkü sende her türlü law diyorsun. Law Kid Zoro Luffy birbirine denk güçte kişiler ne zaman ki bir vs de birbirine karşı üstünlük kurarsa o zaman derim ki ha bu daha güçlü.Ama serinin bir fanı olarak diyorum ki baş karakter ve onun ilk nakaması benim gözümde ayrıdır.
Luffy ile herhangibir ilişkisi olmazssa eğer önemli düşmanı yada önemli nakaması Kidd üzerine bu kadaer detay vermez ama zaten belki baş düşmanı olarak tasarladı Kidd'i o yüzden Dofi kadar detaylı geçmişi olacaktır ama sanmıyorum Kid'in geçmişi Law kadar çok anlatacağını. Law bu arc bu kadar işlendiği için tayfaya katılacak yeni elaman gibi de neyse.
Law'ı son bossla birlikte dövüştürüyor. Ben daha önce hiçbir tayfa üyesini son bossla böyle ölümüne vs attırdığını görmedim( Tayfaya katılacak gözüyle bunu ortaya atıyorum.) Law bariz şekilde bana göre Luffy'nin eşiti bir karakter. (Zaten tayfaya katılamama ihtimalini sırf o yüzden görüyorum yoksa bana göre kesin bu arcatan sonra tayfaya katılır diyecem ama çok güçlü kaptanlık yapabilecek gücü var tayfada) Zoro zaten kendinden güçlü olduğunu düşünmese bana göre Luffy'e hayatta kaptanım demez.

@Jenque
Bana göre dersen eyv. ama meyvesi kılıç ustaları için bir kabus dersen katılmam o zaman mihavk shanks ta kılıç ustası onları içinde mi kabus :confused:
@Taisho
Kaptan olmak için Güçlü olmak gerekmiyor insanları kendi etrafında bir amaç uğruna birleştirebiliyorsan kaptan olabilirsin.Zaten Luffynin tek yaptığı bu.

@Jenque
Bana göre dersen eyv. ama meyvesi kılıç ustaları için bir kabus dersen katılmam o zaman mihavk shanks ta kılıç ustası onları içinde mi kabus :confused:
@Taisho
Kaptan olmak için Güçlü olmak gerekmiyor insanları kendi etrafında bir amaç uğruna birleştirebiliyorsan kaptan olabilirsin.Zaten Luffynin tek yaptığı bu.
Eee yuh kardeş yani tüyünüde diktin artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık