Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wb v2 işte Doflamingo.Tek farkı yonko ayarı olmaması.Hala bu adamı lord diye geçiştirip duruyorlar işte.
Birde bu bölüm bana Enel'in ölüp kendi kalbini tekrar attırmasını hatırlattı.Tabii durum şu an ondan çok farklı.Adam ağır yaralı halde ikisiyle uğraşıyor birine saldıracakken diğerinden Jet stamp yiyor.

Organların yerine yenisi gelmiyor diyor.Yani harap olmuş kesilmiş kısmın işlevini ipler görüyor şu anda.Zaten birbirine bağlı olarak gösterilmiş organlar.Bu iplerle organları tamamen eski haline getirmek değil işte yoksa yenisi gelecek eski haline dönecek derdi.Kritik noktalarda ipler bozulmayı önlüyor.Organda yara varsa bundan sağlam olan kısım da etkilenir ve daha kötü bir hal alır.Onların etkilenmesini engelliyor iyileştirmekten kasıt bu olmalı.Öbür türlü çok mantıksız, Dof ölümsüz gibi birşey olur.Kes,biç ama kendini sürekli yenilesin olmaz öyle birşey.
Aklıma şu geldi. Diyelim şu halde bir şekilde yumruk darbesi ile "bayılttın" Dof'u. Organlarıni iyileştirmesine yardımcı olan ipler kaybolur mu? Kaybolur diye düşünüyorum. Bu onda nasıl bir tahribata yol açar?

Alpamis

Wb v2 işte Doflamingo.Tek farkı yonko ayarı olmaması.Hala bu adamı lord diye geçiştirip duruyorlar işte.
Birde bu bölüm bana Enel'in ölüp kendi kalbini tekrar attırmasını hatırlattı.Tabii durum şu an ondan çok farklı.Adam ağır yaralı halde ikisiyle uğraşıyor birine saldıracakken diğerinden Jet stamp yiyor.
Agır yaralı ??

Hafifti de ondan mı jet stamp yedi.Zar zor saldırıyordu jet stamp atınca sıyrılamadı bile saldırıdan karşılamayı bırak.Law'ın hamlesi ito ito olmasa normalde çok ciddi bir saldırı.Adam boşuna lord olmamış yani.Zaman geçince müdahaleyi yapıp kalktı işte.İlk hasar sonrası 30 saniye önemli özellikle.

Tekrak baktımda Dofi baya kan kusmuş,organlarını dikip savaşabilecek hale gelse de vücudu baya hırpalandı.
Luffy yumruk atıyor gidip bir yerin kırılmasa bile acı veriyor bunun gibi.
Bir de ilerde karnına gelen bir yumruk yarayı açarsa işler kötüye gidebilir Dofi için.

Dövüş nasıl ilerler dersek;Dofi ile Luffy eşit dövüşürler ama Luffy tam yenilecekkken Law'ın son bir saldırıyla Dof'u yeneceğini düşünüyorum.

Bu arada Law'ın dövüşe iyice katılmasıyla Sanji'nini itabarı biraz da olsa geri geldi bence, Dofinin seviyesi Luffy'i ve Law'ı aşıyor,Sanji'nin bu duruma düşmesi normal.

Luffy artık ne numarası varsa döksün ortaya çünkü artık sıkmaya başladı anca balon gibi şişiriliyor yada Luffy'nin eğitim yalan oldu,Hancock'la mercimeği fırına verdiler :D.

Bu bölüme kadar Dof ve Luffy eşit durumdaydı bana göre.Hatta Luffy Bellamy'den aldığı saldırılarla daha zor durumda bile derdim. Ama bu bölümde Dof cidden ağır saldırı aldı. Luffy'den daha kötü durumda şu an.

Bu haldeyken Sanjinin o arkadan yaptığı saldırıyı gülerek karşılayamaz mesela. Karşılayamamalı :/

Doflamingo'dan fufufu dedikten sonra Marineford'da bastıra bastıra kullandığı "Soryaaa Sooo Daroo" lafını/tekniğini bekliyorum. Adamın konuşması bile teknik, böyle karakterler hoşuma gidiyor:respect:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık