Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 780: 'Kalp' Laneti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Benim anlamadığım zoro niye gitmiyor orayada mal gibi bekliyor. zoro ve luffy ancak bir olarak öldürebilir doffy yi. yoksa luffy nin tek başına doffu şuan yenmesi çok saçma olur. Gerçi kral hakisini hala tam çözemedim. monet vs luffy de ölmek üzereyken hakiyi bir uyandırdı birden eski gücüne döndü reset attı kendine acayip bişey

Benim anlamadığım zoro niye gitmiyor orayada mal gibi bekliyor. zoro ve luffy ancak bir olarak öldürebilir doffy yi. yoksa luffy nin tek başına doffu şuan yenmesi çok saçma olur. Gerçi kral hakisini hala tam çözemedim. monet vs luffy de ölmek üzereyken hakiyi bir uyandırdı birden eski gücüne döndü reset attı kendine acayip bişey
Zoro şimdi yettim dese anca vsnin sonuna yetişir. Çok uzakta çünkü, Doffy vs Luffy bir dağda, Zoro diğer dağda şuan.

Kaptanlarına güvenleri tam , hepsi Luffy'nin ordan galip ayrılacağını düşünüyor , karışmazlar o savaşa.
Bu güven nerden geliyor anlamadım gerçi.

Kaptanlarına güvenleri tam , hepsi Luffy'nin ordan galip ayrılacağını düşünüyor , karışmazlar o savaşa.
Bende anlamadım.Zoro bakıp artist artist bu kafes 2 saate kalkar diyor. :S Tam forumdakilerin kafadan zoroda,galiba shounen mangada olduğunun o da bilincinde :/

Bende anlamadım.Zoro bakıp artist artist bu kafes 2 saate kalkar diyor. :S Tam forumdakilerin kafadan zoroda,galiba shounen mangada olduğunun o da bilincinde :/
Şimdiye dek Croco, Enel, Lucci gibi nice zorlu rakibi gözlerinin önünde pert etmesinden geliyordur o güven.

Şimdiye dek Croco, Enel, Lucci gibi nice zorlu rakibi gözlerinin önünde pert etmesinden geliyordur o güven.
Rakip şu an bir yonko bile olsa aynı lafı edeceklerdi.O yüzden anlamsız bir güven ya zaten.Tayfa hiç gerçekçi bakmıyor olaylara.Bence bu yüzden belki de seri sonu trajik bir sonla yada olayla karşılaşacağız.Oda serinin sonunu söylediğinde hüzünlü ve sevinçli bir sonmuş zaten sanırım.

Yahu mangaka prenses kurtarılınca MUTLU SON yazıyor, Diamante yenilince BİR ÖFKE PATLAMASI KÖTÜLÜĞÜ YARIYOR yazıyor. Eee karakterleri de mangaka konuşturduğuna göre Zoro'nun lafına pek takılmamak lazım. :D

Luffylere en yakın Robin,Kyros,Rebecca ve Cavendish'ti.Sabo'da yol almak üzere ama Koala'nın lafı üzerine sanki Trebol değilde başka birileriyle savaşacak gibime geliyor.En mantıklısı Cavendish ama uykusundan uyanır mı bilemiyorum.Sabo ise çok güçlü kaçar Trebol'e.Trebol'un tek yiyeceğini sanmıyorum.Luffy'ninde Dof varken Trebol'e tek atması zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık