Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 780: 'Kalp' Laneti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O bahsettiğiniz bölüm sonu ve bölüme giriş yazılarını Mangakaların yazdığını sanmıyorum. Bu sadece One Piece için geçerli değil, diğer seriler içinde durum aynı. O yazıları büyük ihtimal yayınlayan derginin editörleri hazırlıyor. Çünkü One Piece dahil her serinin cilt hallerinde yani kitaplaştırılan hallerinde o yazıların hiçbiri yok. Yani o yazıların animelerde bölüm sonunda yazılan To Be Contunied den farkı yok.
+1

Alpamis

O bahsettiğiniz bölüm sonu ve bölüme giriş yazılarını Mangakaların yazdığını sanmıyorum. Bu sadece One Piece için geçerli değil, diğer seriler içinde durum aynı. O yazıları büyük ihtimal yayınlayanu derginin editörleri hazırlıyor. Çünkü One Piece dahil her serinin cilt hallerinde yani kitaplaştırılan hallerinde o yazıların hiçbiri yok. Yani o yazıların animelerde bölüm sonunda yazılan To Be Contunied den farkı yok.
Millenium ve Reaper arkadaşımı konuya bekliyoruz.:)

O bahsettiğiniz bölüm sonu ve bölüme giriş yazılarını Mangakaların yazdığını sanmıyorum. Bu sadece One Piece için geçerli değil, diğer seriler içinde durum aynı. O yazıları büyük ihtimal yayınlayan derginin editörleri hazırlıyor. Çünkü One Piece dahil her serinin cilt hallerinde yani kitaplaştırılan hallerinde o yazıların hiçbiri yok. Yani o yazıların animelerde bölüm sonunda yazılan To Be Contunied den farkı yok.
Buna ek olarak, editör Franky ve Senor karşılaşmasının gelecek bölümde sonuçlanacağını editör notu şeklinde güya ima etsede resmen yazmıştı. (Franky vs Senor bölümünden bir önceki haftada.)

Iron Man

Buna ek olarak, editör Franky ve Senor karşılaşmasının gelecek bölümde sonuçlanacağını editör notu şeklinde güya ima etsede resmen yazmıştı. (Franky vs Senor bölümünden bir önceki haftada.)
Buna da ek olarak çizim aşamasında ki bölümün en son yayınlanan bölümden 5 bölüm kadar ileride olduğunu göz önüne alırsak neden olmasın.

Roronoa Zoro

Ben diyecektim Iron Man demiş; O yazılar volumelerde yok. Satışı arttırmak için Jump editörleri yazıyor.
Mahir gene kafasına göre geyik çevirmiş herhalde.

DevilHunter

Hiç değişmeyen, hep aynı olayların aynı şekilde olduğu bi seri okuyup hep aynı tarzda eleştiri gelmesini yadırgamak saçma. Reiper ile MW hakikati söylüyor ama hayranlık sizin gözünüzü kör etmiş.

Roronoa Zoro

Bir şey değiştirmez, mangaka dergi için o yazıları yazar, ciltte çıkarır zor bir şey değil. Haftalık dergide yapılan çizim hataları da bu şekilde düzeltiliyor malum. :)
Lan oğlum tahmın yürütmüyorum :D. Öyle olduğunu bılıyorum. (i harfi içine göçtü sanal klavyeden yazıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık