Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 777: Zoro vs. Pica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Zoro NW öncesi neredeyse her karşılaşmasına handikapla başlıyordu ve bunların tamamını gücünü dibine kadar harcayarak kazanıyordu. İki yıllık eğitimin ardından hiç zorlandığını görmedik. Dişine göre rakip çıkmayışı bunun asıl sebebi, diğer yandan Wano Arc'da kendisini gösterecektir diye düşünüyorum. Hatta bir ilk gerçekleşerek Arc Boss'unu Zoro indirebilir.
Shogun falan diyorsan bilemem de arc bossu Kaido la :D

Monkey :D Luffy

Bölüm fena değildi sadece keşke Zoro bu bölümde indirseydi Picayı ne kadar çabuk Dof Luffy tarafına geçersek daha iyi asıl bomba orada bence

Monkey :D Luffy

Arc'ın tek olayı o zaten. :agla:
Zoro Pica'yı kesse nolcak şimdi sadece aşırı büyük alan saldırısı yapabildigini görücez,gene elde bir şey olmuyacak gibi.
Bölümde Zoro vs Pİca hikayesinin ilerlemesi açısından hiç bir şey yoktu zaten ara geçiş bölümü gibi oldu gene anlamsız saldırılar oldu. Zoro pek rahat bu bölüm içinde de indirebilirdi gibi geliyor Picayı tabi ki Pica için daha farklı çetrefilli bir senaryo yoksa öteki türlü gereksiz uzatılmış oluyor mevzu

Roronoa Zoro

Benim anlamadığım bu picanın ufak hali bu taşın içerisinde dimi? Zoro haki kullanarak onun yerini saptayacak ve vuracak bu kadar basit birşeyi yapamıyor.

Kenbunshoku Hakisi düşük olduğu için bulamıyor.Dövüşün bu kadar uzun sürmesinin sebebi de bu zaten.
Direk size yazmıyorum genel olarak söylemek istediğim birşeydi zoro pica vs sinin uzun sürmesi verilen aralar ve uzatılan konular yüzünden oluşmuş bir yanılgı:( (banada öyle geliyo hala neden doru düzgün savaşamadılar diyorum ama pica ile zoro birbirini gördüğü
bu sahneden şu ana kadar gelen 40 bölüm ve 1 yılı aşkın süre OP de 1 saat bilemedin 2 saat:bilmem: kaçışmaların olduğu bir dövüş bu kadar sürer. Oda hazretleri Alabastada 2 dk patlayacak bombayı 4-5 haftada patlatmış adam:mad: bu arada Kenbunshoku gerçekten zoroda varmı pek yakıştıramadım zoroya düz yolda yolunu kaybeden adam ne yapcak Kenbunshoku'u:ehe: savaş sırasında işe yarıcağı bile meçhul

Roronoa Zoro

Arkadaş bu nasıl kılıç ustası hahahaha vallahi star tv de başlayan zoro hastalığımı sona erdirecekler. Gerçi buna güçleri yetmez. Yani ama anlamıyorum bu kadar bunları eziklemelerinin sebebi ne? Bunlar 3-5 gün sorna daha kimlere kafa tutacak şuna az haki verin ya. Gerçi pikayı öyle yenecek gibime geliyor haki sayesinde saptayacak yerini çat indircek

Şu Zoro'nu kayda değer yarası bile yok adam gelip Zoro'yu alayım saldırayım amacı gütmüyor ki saldırdı alamadı adam gibi karşısına çıkmıyor bir kaç teknik gösterdi Zoro'ya çizik dahi atamayınca gidiyor güçsüzlere adam gib saldırssa Zoro onu tokat manyağı yapacak en büyük formuna bürünüp güçsüzlere gitmesinin sebebi de bu neden gidip Zoro'ya değil de güçsüzlere yaralılara saldırıyor. Karşında rakibin var onu almıyorsun kaçıyorsun ondan güçsüzlere saldırıyorsun kalleşliğin daniskası Pica önümüzde ki bölüm Zoro tek hamlede çözecek bu eziğin işini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık