Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 777: Zoro vs. Pica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hody nin ısırığının Luffy Koka savunmasında iken olduğu kesin mi ki usta? Ben öyle hatırlamıyorumda
Isırdıktan sonra Luffy "B. hakim bu tip bir saldırıya karşı hala iyi değil." diyor. Ama çizimde koka yaptığıda çok belli olmuyor. Koka B. haki kullanım türü olduğu için öyle yorumlanıyor.

Alpamis

Oda 2 yıl sonrasında Luffy' i istediği seviye de çizebilecekken b.hakim yeterince güçlü değil dedirtiyor. Where is torpil ? Oda demek ki rekabeti seviyor. O yüzden de olabildiğince arc bossunu yüceltiyor.

Oda 2 yıl sonrasında Luffy' i istediği seviye de çizebilecekken b.hakim yeterince güçlü değil dedirtiyor. Where is torpil ? Oda demek ki rekabeti seviyor. O yüzden de olabildiğince arc bossunu yüceltiyor.
İyi tutturamadı bu işi Oda. Luffy haki potansiyeli ve aldığı haki eğitimi ile bu konuda tayfayı temsil eden birisi. Onun hakisinin yetersiz olması Sanji ve Zoro'nun da pek iyi olmadığını gösterir bence. Ama çok iyi olacaklar seri sonunda ve bu seride pek zaman akmadığı için hızlı atlamalar yaşayacaklar gibi. Bu da hoş değil. Vereydi sağlam haki bunlara, hatta Franky'e, Usopp'a Robin'e vs haki verse de sırıtmazdı. Tashigi'de var okuyucuyu yutuyor da bizim tayfada mı yutmayacak. Ama bakıyorsun yeni uyanıyor Usopp'ta :S Franky'de Robin'de vs uyanacak da kasacaklar da ohooo. Hani 2 yıl eğitim aldı diye birden üstat olmasınlar denilebilir ama bu adamlar gencecik yaşlarında zirveye ulaşacaklar zaten ve belki seri içinde 1 sene sonra olacak bu. Yani 2 yıl muazzam bir süre bizim tayfa için.

Alpamis

İyi tutturamadı bu işi Oda. Luffy haki potansiyeli ve aldığı haki eğitimi ile bu konuda tayfayı temsil eden birisi. Onun hakisinin yetersiz olması Sanji ve Zoro'nun da pek iyi olmadığını gösterir bence. Ama çok iyi olacaklar seri sonunda ve bu seride pek zaman akmadığı için hızlı atlamalar yaşayacaklar gibi. Bu da hoş değil. Vereydi sağlam haki bunlara, hatta Franky'e, Usopp'a Robin'e vs haki verse de sırıtmazdı. Tashigi'de var okuyucuyu yutuyor da bizim tayfada mı yutmayacak. Ama bakıyorsun yeni uyanıyor Usopp'ta :S Franky'de Robin'de vs uyanacak da kasacaklar da ohooo. Hani 2 yıl eğitim aldı diye birden üstat olmasınlar denilebilir ama bu adamlar gencecik yaşlarında zirveye ulaşacaklar zaten ve belki seri içinde 1 sene sonra olacak bu. Yani 2 yıl muazzam bir süre bizim tayfa için.
Aynen öyle zaten hakin en uçta oldu mu neler yapabilirsin ucu belli değil ve bununla Yonku olmuş bir adam varken bizim istediğimiz seviyede hakilere sahip olması hiç sırıtmazdı. Fakat bu adamların sınırlarını da görmedik belli de olmaz.

Chinjao'nun söylediği gibi,Luffy'nin h.hakisiyle diğer h.haki sahiplerini geçmesi lazım.İlk geçişi de Dof'ta göreceğiz işte.

zoronun böyle cool cool takıldıktan sonra kafasına şu bandanayı takıp afilli bir lafla rakibine tek atmasına hala iyi bakan bi göz varmı?? (bu arc cool takılmadığını düşmanını yakalayamadığını ezik gibi peşinden koştuğunu söyleyen olacaktır ama kastım o değil ben zerre çizik almamasından bahsediyorum özellikle son 3 arc tır...)
tabiki vardır zaten bende aşırı rahatsız olmuyom bu meseleye ama mevcut tutuma sinirlenmiyo da değilim artık bu döngü bozulmalı zoro kendine denk bi rakiple(ki daha önce defalarca yara aldığını ölmekten beter olduğu hallere düştüğünü söyleyen de çıkabilir ama o olayların failleri hep kalifiye elemanlardı ya da zoro olayın öncesinde yaralı bi haldeydi.) kıyasıya vuruşmalı.
Sözün özü zoro, zoru görmeli...
ama yine olmayacak gibi 3-5 koştu haftaya da picayı paketleyecek bölümün sonu öyle gösteriyo...

Zoro NW öncesi neredeyse her karşılaşmasına handikapla başlıyordu ve bunların tamamını gücünü dibine kadar harcayarak kazanıyordu. İki yıllık eğitimin ardından hiç zorlandığını görmedik. Dişine göre rakip çıkmayışı bunun asıl sebebi, diğer yandan Wano Arc'da kendisini gösterecektir diye düşünüyorum. Hatta bir ilk gerçekleşerek Arc Boss'unu Zoro indirebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık