Şu bölümlere boş diyorsan bence OP'ye biraz ara ver dostum.Sıkılmışsın anlaşılan.Özlediğinde tekrardan başlarsın okumaya.Boş bir bölüm daha, bölümün adında ki kişilerden çok başkalarını gördük. Son zamanlarda yazıları okumaya bile gerek duymuyorum.
Douriki tabi ki çöp değil ancak Vergo B. hakisiyle ön plana çıkmış bir karakter. Zoro'nun kesme ve delme üzerine olan kılıç teknikleri, Vergo'nun kokasını aşarsa bedenine de hasar verebilir. Haliyle yenebilir. Bu senaryonun da ihtimal dahilinde olduğunu söyledim. Douriki'ye dair konuşmadım. Ha Zoro'nun Douriki konusunda Vergo'dan aşağı kalacağını da sanmıyorum.Kokasını aşmak? Bu seride douriki denilen olgu çöp zaten değil mi?
Ben bir şartın sağlanması durumunda, Zoro'nun yendiği senaryonun gerçekleşebileceğini söylüyorum. Sen bu kadar kesin konuşabildiğine göre dayanağın vardır heralde?Koka sertlik veriyor, bu adamın olayı da koka. Tekkai de yapabiliyorsa ikisini kombine ettiğinde Zoro hiç bi' şekilde ağır yaralayamaz. Zoro'nun o kadar hakisi yoktur daha.