Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 777: Zoro vs. Pica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro Ölçtü Biçti Kafasindaki binlerce Plandan birini uygulamaya başliyor

[video=youtube;G0MJzpk4PfU]https://www.youtube.com/watch?v=G0MJzpk4PfU[/video]

Özürlü Şirin'in maceralarını okuduğumuz dandik bir bölümdü. Rakibi onu o kadar umursamıyor ki , onunla savaşırken canı sıkılıp yaşlı dayılarla muhabbet etmeye gidiyor. Beğenmedim ben.

arc uzadıkça sıkıcı bölümler çıkmaya başladı.bölümün adı zoro vs pica ama biz vs falan göremedik.arcı uzatmak için herşey yapıyor oda.artık bölüm ismiyle bölüm bile uyuşmuyor.

Yalnız olay Pica'nın umursamazlığı değil Zoro'yu alamaması. Daha çizik bile atamamış peşinden koşturuyor bizim adamı oda zaten olaylar uzasın diye yoksa Pica'nın bedenin bulunamamasından başka bir özelliği yok onuda bu bölüm tümünü büyük hedef halinde kabak gibi ortaya çıkardı. Zoro muhtemelen tek hamlede halledecektir işini ama bir sonraki bölüm değil bence. Luffy'leri gösterecek gibime geliyor bakalım kısmet.

Roronoa Zoro

Boş bir bölüm daha, bölümün adında ki kişilerden çok başkalarını gördük. Son zamanlarda yazıları okumaya bile gerek duymuyorum.

Boş bir bölüm daha, bölümün adında ki kişilerden çok başkalarını gördük. Son zamanlarda yazıları okumaya bile gerek duymuyorum.
Şu bölümlere boş diyorsan bence OP'ye biraz ara ver dostum.Sıkılmışsın anlaşılan.Özlediğinde tekrardan başlarsın okumaya. :)

Diamante hezimetinden sonra gelen okuyucu tepkilerini dikkate alan oda, yöneticilerin teke gitmemesi adına pica vs zoro işini uzatıyor herhalde, yoksa trajikomik oluyor yani sonları. Çoğu bu tür vs'lerde rakibini nasıl yendirecrğini bulamıyor bu oda ve yardımcıları, işi duygu patlamalarına, anti'n kuntine bağlayıp sıyrılmaya çalışıyor. Bu yüzden koskoca seride elle tutulur pek vs olmuyor.:mincika:

Kokasını aşmak? Bu seride douriki denilen olgu çöp zaten değil mi?
Douriki tabi ki çöp değil ancak Vergo B. hakisiyle ön plana çıkmış bir karakter. Zoro'nun kesme ve delme üzerine olan kılıç teknikleri, Vergo'nun kokasını aşarsa bedenine de hasar verebilir. Haliyle yenebilir. Bu senaryonun da ihtimal dahilinde olduğunu söyledim. Douriki'ye dair konuşmadım. Ha Zoro'nun Douriki konusunda Vergo'dan aşağı kalacağını da sanmıyorum.

Koka sertlik veriyor, bu adamın olayı da koka. Tekkai de yapabiliyorsa ikisini kombine ettiğinde Zoro hiç bi' şekilde ağır yaralayamaz. Zoro'nun o kadar hakisi yoktur daha.
Ben bir şartın sağlanması durumunda, Zoro'nun yendiği senaryonun gerçekleşebileceğini söylüyorum. Sen bu kadar kesin konuşabildiğine göre dayanağın vardır heralde?

Diamente arc boyunca yaptıgı tek şey kolezyum finalinde Rebeccaya saldıran iki eziğe saldırmasıydı başka hiç birsey yapmadı. Boşu boşuna olan bi karakter.

Yenilgisi de çok saçma oldu ben bile başımı o mezar taşına çarpsam bayılmam o nasıl bayıldı anlmadım. Yenilgisi beni hiç tatmin etmedi bu hafta devam eder diye düşünüyordum. Yazık ediyor seriye oda efendi resmen saçma sapan bölüm yapacam diye bölüm yapacağı yerleri kısa tutuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık