Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Ahahahahah ulan ahahahahaha ya, yarıldım gülmekten. :D Çinjao Luffy'nin geçerken aldığı Sai'ye çarpıp kafayı düzlemiş yine. Bir tarafta 8 dağ parçalayıp kafa düzleyen Garp the fist, diğer tarafta geçerken yanlışlıkla kafa düzleyen Sai. Lao G de beklediğim gibi indirmiş Çinjao'yu. Böylelikle denklemde taşlar yerine oturmuş oluyor: Sai > Lao G > Garp > Çinjao :)
Gün doğdu sana ben de seni bekliyordum. :D Ayrıca bölüm daha çıkmadı. Chinjao'nun yenildiğini düşünmüyorum.

[İKAZ]Arkadaşlar yazım kuralları nerede? Çok karışmıyorum ama arkadaşımızın biri cümlenin resmen ırzına geçmiş . Özel isim yazımını, noktayı, virgülü vs. geçtim bazı kelimelerde ünsüz harfleride yazmayı unutmuş. Lütfen dikkat edelim.[/İKAZ]
Arkadaşın birinin yaptığı imla hataları nedeniyle hepimiz uyarı almışız. Bir nedeni olmadığı halde son mesaj benim olduğu için üzerime alındım ben. Keşke bir sorun olduğunda direk sorumlusu muhattap alınsa da böyle tereddütle yazdığımız mesajları tekrar incelemek zorunda kalmasak.

Bu ne ya, bu ne.. yeşilçama döndü seri, Sai nasıl dedenin kafayı düzleyip Lao g yi tekliyor onu da anlamadım ne biçim güç dengesi arkadaş...

Ahahahahah ulan ahahahahaha ya, yarıldım gülmekten. :D Çinjao Luffy'nin geçerken aldığı Sai'ye çarpıp kafayı düzlemiş yine. Bir tarafta 8 dağ parçalayıp kafa düzleyen Garp the fist, diğer tarafta geçerken yanlışlıkla kafa düzleyen Sai. Lao G de beklediğim gibi indirmiş Çinjao'yu. Böylelikle denklemde taşlar yerine oturmuş oluyor: Sai > Lao G > Garp > Çinjao :)
Şaka gibi durum , Garp 8 dağ parçaladı yırttı kendini , Sai antremansız koyup tekrar yamultmuş.
Garp the fist.

Bu arc 800 leri bulur.

Graykhan

Arkadaşlar olaylar yine abartılıyor gibi ;Arenada Sai, ideo ile kapışıyodu tamam ama bu eşleşme sonuçlanmamıştı ,ayrıca onlar birbirleriyle uğraşırken luffy ile chinjao sağlam vuruşlarla onları suya attı ve daha sonra izlemeye devam ettiler yani tek atma durumu tartışmalı. Bir başka ayrıntı ise spolier a göre Lao G ,Chinjao yu gizlice arkadan indirmiş görünüyo ve yine spolier a göre Chinjao ,Sai ye dönme fırsatı bulduysa Lao G ile olan kapışmasında biraz rahatlamış yani öne geçmiş olabilir. Bu gibi durumlarda hemen balon demeye gerek yok , daha çok sai biraz kendini aşmış demek daha mantıklı

Arkadaşın birinin yaptığı imla hataları nedeniyle hepimiz uyarı almışız. Bir nedeni olmadığı halde son mesaj benim olduğu için üzerime alındım ben. Keşke bir sorun olduğunda direk sorumlusu muhattap alınsa da böyle tereddütle yazdığımız mesajları tekrar incelemek zorunda kalmasak.
Birkaç yorum daha gözüme çarpınca genel bir uyarı yazdım. Çok bariz olmayan, ufak tefek şeylere uyarı yazmam. Zaten uyarıda belirtilen kişi sen değilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık