Zoro bu arc dof karşısına çıkmazsa kan revan içinde kalmaz buraya yazdım.Üst yöneticilerden biri ile kapışıyor, Tek atıp geçeceğini mi düşünüyordun? Kan revan içinde,perişan bir hale düşmeden alamaz bu vs yi
Zoro bu arc dof karşısına çıkmazsa kan revan içinde kalmaz buraya yazdım.Üst yöneticilerden biri ile kapışıyor, Tek atıp geçeceğini mi düşünüyordun? Kan revan içinde,perişan bir hale düşmeden alamaz bu vs yi
Biri Ss alsın lütfenZoro bu arc dof karşısına çıkmazsa kan revan içinde kalmaz buraya yazdım.
Üst yöneticiye tek atıyor adam. Bu da savaş gücü olan grubun lideri. Kafadedenin kafasını aşıyor ne kadar güçten düşmüşte olsa. O artık Sai değil. "Don" diyeceksin.Bir hafta önce çöp olan Sai şimdi Cp0 alıyor ha. O kadar da abartılı değil.
Sanji bu elemanın baby5 ile evleneceğini öğrenirse adamın ''Don''luğu falan kalmaz tekerlekli sandalye'ye mahkum eder adamıÜst yöneticiye tek atıyor adam. Bu da savaş gücü olan grubun lideri. Kafadedenin kafasını aşıyor ne kadar güçten düşmüşte olsa. O artık Sai değil. "Don" diyeceksin.
Sanji önce laboratuvarın kapısını kırsın.Sanji bu elemanın baby5 ile evleneceğini öğrenirse adamın ''Don''luğu falan kalmaz tekerlekli sandalye'ye mahkum eder adamı![]()
Şu an Genç Chinjao'nun kafasının gücü Sai'nin ayağında. Sanjinin şu anki seviyesinin Sai'yi almaya yeteceğini düşünmüyorum.Sanji bu elemanın baby5 ile evleneceğini öğrenirse adamın ''Don''luğu falan kalmaz tekerlekli sandalye'ye mahkum eder adamı![]()