Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam senin demek istediğini anladım. Ben farklı şey anlatıyorum. :T
Sen diyorsun ki , her lastik meyvesi yiyen g2 açamaz. Bunu kabul ediyorum.
Ama her bariyer meyvesi yiyen ne kadar güçlü olursa olsun aynı dayanıklılıkta bariyer açar. :W
Konumuz bariyer dayanıklılığı idi , bu kişiye göre değişen bir şey değil :/ O yüzden g2 herkes açamaz tarzı örnek vermene gerek yok.
Logia olsa dediğin tamamdı.Logia neyse o.Magmaysa magma ateşse ateş.Ama Bariyerin yüzey alanı ufaltılarak değişik kombinasyonlar yapılabilir,barto bariyeri merdiven yapıyor ondan sonra sınırım bitti daha bariyer açamam diyor.Daha güçlü biri daha iyi kullanır.Bariyerin dayanıklılığı aynı olur olayı saçma.
Magellan zehirinin etkisini nasıl arttırıyor peki ? Herkes yapabilir mi bunu yoksa magellan'ın kendi geliştirdiği birşey mi ?
Barto'nun tam gücünü görmeden konuşmak boş olur.

Bariyerin yüzey alanı ufaltılarak değişik kombinasyonlar yapılabilir,barto bariyeri merdiven yapıyor ondan sonra sınırım bitti daha bariyer açamam diyor.Daha güçlü biri daha iyi kullanır.Bariyerin dayanıklılığı aynı olur olayı saçma.
Magellan zehirinin etkisini nasıl arttırıyor peki ? Herkes yapabilir mi bunu yoksa magellan'ın kendi geliştirdiği birşey mi ?
Barto'nun tam gücünü görmeden konuşmak boş olur.
Meyvelerin limitleri var. Dayanıklılık(bariyer) , Uzatma , bölünme , dondurma .. bunlar hep aynı .
Sadece , meyve yeteneklerini geliştirir ama bu değil ki uzama limiti x ise bir başkası bunu xxl yapamaz.

Bu konu daha önce çok tartışılmıştı. Ayrıca Sbslerde bölünme veya uzama limitleri açıklanmıştı . Meyvelerin güçlerinin limitleri
var. Bunlar kişiye göre artmıyor.

Herneyse ya boşver :/ Bunaldım.

Luccinin hiç bu konuma geldiğini gördün mü dövüş boyunca ? Berabere giden bir dövüşte karşılıklı aynı hasar verirsin.
Adam sürekli bayıldı , komadan komaya geçti.
Burada nasıl bir güç farkı oluşmuyor ? El insaf len :/ Adamı komaya sokup gidiyor Lucci.
Bu kadar darbeye rağmen sen doğrulup tek atakla maçı bitirmen komik oluyor. Karşında seni fiziksel olarak komaya sokmuş biri var.
Öyle tek hamlede adamı " Robin , usopp...." anıları hatırlayıp felan duygu patlamasıyla alırsan hesabını sorarlar :/

Dikkat edersen , G2 halinde yani en güçlü konumunda dünyası kararıyor.
Bu ayrıntı bile yeterli.
Tekrardan başladım Enies Lobby bölümlerini valla..

Daha resimlere bakmadım ama Yorumları okuyarak konuşuyorum
Yahu daha bölüm çıkmamış ama herkes spoiler üzerinden Konuşuyor
Mangayı yerden yere vuruyor daha bunların nasıl kanka OLDUĞUNU bile çözemedik
Boş verin vurmasını tipik luffy işte illaki abuk sabuk Saçma sapan bi olay yapacak zaten Punk hazarda zoroda uyardı bak oğlum bura yeni dünya akıllı ol diye ama adam mal Napalım
Japonlar'a göre normal Napalım şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık