Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende ondan bahsediyorum. Bariyerin 10 x gücü varsa , kim yerse yesin 10 x dir. Beyazsakal yediğinde 100 x çıkmıyor.
Bu kısımı anlatamıyorum galiba :/ Bariyerin gücü neyse kim yerse yesin herkeste o .
Gomu gomu yiyenin veya bara bara yiyen farklı kişilerde farklı bölünme veya uzama olmuyor. Limitleri hep aynı.
ben anlatamadım galiba.Dof'dan örnek vereyim
Dof iplik meyvesiyle uçabiliyor,klon yaratıyor,bina yıkıcak saldırılar yapıyor,spider web gibi devasa savunma olayı var.

Bu meyveyi Dof değil de sıradan bir karakter kullansa bu seviyede kullanamayacak daha basit saldırıları olucak.

Mr.5 in meyvesi mesela çok iyi meyvesi var ama adam sümük atıyor.Daha güçlü yetenekli bir adam yese bu meyveyi bu adamdan çok daha iyi kullanıcak.Yani meyveyi tam potansiyel kullanmak mesele.Bende diyorum ki bartonun yeteri kadar güçlü olmadığını meyveyi tam potansiyel kullanamıcağını düşünüyorum 180m lik adam derken bunu kast ettim.Barto bana göre güçlü bir karakter değil.

ben anlatamadım galiba.Dof'dan örnek vereyim
Dof iplik meyvesiyle uçabiliyor,klon yaratıyor,bina yıkıcak saldırılar yapıyor,spider web gibi devasa savunma olayı var.

Bu meyveyi Dof değil de sıradan bir karakter kullansa bu seviyede kullanamayacak daha basit saldırıları olucak.

Mr.5 in meyvesi mesela çok iyi meyvesi var ama adam sümük atıyor.Daha güçlü yetenekli bir adam yese bu meyveyi bu adamdan çok daha iyi kullanıcak.Yani meyveyi tam potansiyel kullanmak mesele.Bende diyorum ki bartonun yeteri kadar güçlü olmadığını meyveyi tam potansiyel kullanamıcağını düşünüyorum 180m lik adam derken bunu kast ettim.Barto bana göre güçlü bir karakter değil.
Tamam senin demek istediğini anladım. Ben farklı şey anlatıyorum. :T
Sen diyorsun ki , her lastik meyvesi yiyen g2 açamaz. Bunu kabul ediyorum.
Ama her bariyer meyvesi yiyen ne kadar güçlü olursa olsun aynı dayanıklılıkta bariyer açar. :W
Konumuz bariyer dayanıklılığı idi , bu kişiye göre değişen bir şey değil :/ O yüzden g2 herkes açamaz tarzı örnek vermene gerek yok.

Peki , o zaman şöyle düşün.

Titana dönüşen Lucci tarafından , 2 kez yenilen daha sonra ateş bükerek kolları yakılan , dönüşüm çemberi olmadan vücudunda ki kanı kusturulan , vücudu katana ile kesilen , 2 tane bilemedin 3 tane Kamehame dalgası yiyen , onun haricinde devamlı evrim geçiren daha sonra mega evrim moduyla punch kombosu yapan birinden sadece " Hadi ruffyyy onu yenebilirsin ... "
şeklinde kurtuluyorsa ben severim böyle tatlı senaryoyu :)
İzlemeyen birisi şunları okusa sanacak ki karınca vs Fil oldu ve de karınca yendi.Ne yaptın usta sen? G2'yle beraber Luffy dövüşü dengelemişti ve hatta G2 süresince üstünlük de kurmuştu.Lucci'yle arasında çok fazla bir güç farkı olsa eyvallah diyeceğim de öyle bir şey yoktu ama.Kamehame yedi diye de ölmesini mi bekliyordun anlayamadım ki? O saldırıdan sonra Luffy bildiğin yamuldu ve Usopp gelmeseydi kolay kolay da kalkamayacaktı ayağa.Bu olayın dışında cidden öyle Luffy'nin komaya girdiği bir sahne hatırlamıyorum açıkçası.

İzlemeyen birisi şunları okusa sanacak ki karınca vs Fil oldu ve de karınca yendi.Ne yaptın usta sen? G2'yle beraber Luffy dövüşü dengelemişti ve hatta G2 süresince üstünlük de kurmuştu.Lucci'yle arasında çok fazla bir güç farkı olsa eyvallah diyeceğim de öyle bir şey yoktu ama.Kamehame yedi diye de ölmesini mi bekliyordun anlayamadım ki?

Luccinin hiç bu konuma geldiğini gördün mü dövüş boyunca ? Berabere giden bir dövüşte karşılıklı aynı hasar verirsin.
Adam sürekli bayıldı , komadan komaya geçti.
Burada nasıl bir güç farkı oluşmuyor ? El insaf len :/ Adamı komaya sokup gidiyor Lucci.
Bu kadar darbeye rağmen sen doğrulup tek atakla maçı bitirmen komik oluyor. Karşında seni fiziksel olarak komaya sokmuş biri var.
Öyle tek hamlede adamı " Robin , usopp...." anıları hatırlayıp felan duygu patlamasıyla alırsan hesabını sorarlar :/

Dikkat edersen , G2 halinde yani en güçlü konumunda dünyası kararıyor.
Bu ayrıntı bile yeterli.

Alpamis

Onun bir amacı yoktur :/ Dünyanın alevler içerisinde kalışını seyretmek ister :cool:
The Dark Knight.
Bırak hacı ya. Toriko'da ki yorumlarını görüyorum arada. Sevdiği şeyi savunurken adam doktora yapıyor. Sevmediği şeyi gömmekte de aynı şeyi yapıyor.

Ayrıca bir şey sana sıkıntı veriyorsa ya da zevk almıyorsan neden takip edersin ? Bırak şu seriyi sen de kurtul biz de niye milletin canını sıkıyon ?

Senin amaç belli zaten kardeşim. Bir şekilde kendime göre açık yakalayayım sonra da seriyi yerin dibine sokayım. Yani amaç ne kazanç ne anlamıyorum.
Kuririn = Usopp
Frieza = Lucci
Goku = Luffy.

Tıpatıp aynı sahne, aynı şeyler, aynı yani. Sonra adımız eleştirdiye çıkıyor. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık