Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy tahmini 5 kere bayılıyor , Lucci 0
Onun haricinde finalde yerde felçli yatıyor. Lucci ise hiç bir şey olmamış gibi gidiyor diğerlerini öldürmeye . :/
Ama işte öfke mübarek hiç darbe yememiş gibi kalkıp tek atıyor.

Hani başa baş giden bir dövüş veya bir kere olsun Lucciyi , luffy şeklinde yere kan içinde gömse neyse
Öyle bir durumda yok. Neyse bu muhabbet uzar
G3'ü yiyen Lucci gemi olmasaydı ölecekti.Kendisi de neredeyse bilincini kaybettiğinden bahsetmişti. Bak gömmüş işte. :/

G3'ü yiyen Lucci gemi olmasaydı ölecekti.Kendisi de neredeyse bilincini kaybettiğinden bahsetmişti. Bak gömmüş işte. :/
Şuan üşenmesem , sana o dövüşün her karesinin Capsini atarım.
Yerde yatmayı bırak havada adam nasıl bayıltılıyor onun bilimsel açıklamasını yapardım da :/ Eriniyorum.
Gerçekleri biliyorsunuz , uğraştırmayın insanı.
O dövüş hertürlü fail dir. Adam komadan çıkıp komaya girdi. Yani daha ne olmalı ? İçinde Kyuubi mi var da yaraları iyileşiyor .
Senju klanından mı bu çocuk :/

Bariyeri , kim yerse yesin mevcut limiti ne ise o kadar kullanır. :W
Kişinin gücü ile alakası yok yeteneklerin. Luffyin kolu x metre uzuyorsa , bunu kim yerse yesin limiti x dir.
Roger lastik meyvesini yiyince xxl uzatamıyor yani.
ben yetenekten bahsediyorum.bir meyveyi iki farklı kişi aynı seviyede kullanmaz.Şu meyve şu kişide olsa çok güçlü olur felan diyoruz mesele bu.

Şuan üşenmesem , sana o dövüşün her karesinin Capsini atarım.
Yerde yatmayı bırak havada adam nasıl bayıltılıyor onun bilimsel açıklamasını yapardım da :/ Eriniyorum.
Gerçekleri biliyorsunuz , uğraştırmayın insanı.
O dövüş hertürlü fail dir. Adam komadan çıkıp komaya girdi. Yani daha ne olmalı ? İçinde Kyuubi mi var da yaraları iyileşiyor .
Senju klanından mı bu çocuk :/
Sürekli Naruto'dan örnek verme lütfen. :( Benim gözümde serideki en güzel,en tutarlı vs'lerden birisine tamamen fail dedin o yüzden diyecek bir şeyim yok Tensei-sama. :S

Ben bug demiyorum sende beni yanlış anlamışsın.Açıklanmayan kısımlar var ortada.Garip birşey olduğu belli işleyişte ama sadece açıklaması yapılmamış.Çelişkili kısımlara bug denir.Mesela 10 sene önce yarası açıldığı söylenen Shanks 8 sene önce yarasız gözükse bu bug olur.

Öfke irade gibi kavramların hakiye hiçbir etkisi yok yani.Bak ne olursa olsun adam dandik bir duvarı iki üç kez yumrukluyor.Daha sonra ise tek tekmeyle arlongparkı yıkıyor.Öfke bu kadar işe yarayan birşeyse meyve gibi unsurlara hiç gerek yok o zaman.En çok öfkelenen rakibini yensin.

Miras kalan irade gibi şeylerden bahsediliyor kan bağıyla alakası yok deniyor sen diyorsun babasının oğlu.Neyse sanırım anlaşamayacağız hiçbir şekilde.

Pekala birazdan forumda anket açacağım bakalım sonuçları ne olacak.Lucci nasıl yenilmiş anket sonuçları göstersin artık.

Söylediğin kısımlarda o "garip bir şey" de yok abicim. Lucci gayet hakkıyla mağlup oldu. Anket açıp birilerinin oy vermesi önemli değil. Çoğunluk ne düşünüyorsa ona mı uyacağız.

Öfke ve irade gibi kavramların haki üstüne tabi ki etkisi var.
İki duvarı da aynı niyetle yumruklamış gibi konuşuyorsun. Etme eyleme. Luffy'nin bir tekmeyle bina yıkması çok mu über bir şey ki bu kadar irdeliyorsun anlamıyorum? Luffy dediğin adam için, hatta serideki birçok karakter için bu dediğin çok ama çok normal bir şey. Mr1 parmaklarıyla binayı, sütunları falan dilimliyor mesela. Bu seride duvarlar binalar yıkmak çok normal hacı, ne hakiye gerek var ne öyle bir öfkeyle atılmış sağlam tekmeye.

Miras kalan "irade" işte, yani kişilik özelliği. Kan bağı olması önemli değil, sonuçta bu D soylular aynı özelliklere sahip gibi yansıtılıyor. Sonunda açıklandığında ise aa bu özel bir ırkmış ya doğuştan hepsi güçlüymüş falan demeyeceğiz. Hepsi doğuştan güçlü olsa veya Allah vergisi bir kuvvetleri falan olsa Saul gibi adamlar o ismi taşımazdı. Ya da hepsi öyle son anda bir patlama yaşıyor olsa, Law Dof'a o kadar kolay mağlup olmazdı.

Ve sen anlamamakta ısrar ettikçe evet, anlaşamayız.

Ayrıca Crocodile olayı için ben de ileride bir haki açıklaması bekliyorum. Luffy orada istemsizce haki kullanmış olabilir ve ben bunu sıklıkla dile getiriyorum. Ya da Shiki karşısında keza. Mangaka bunu açıklarsa sadece o olay için geçerlidir.
Bir de hiç açıklama yok diyorsun ya. Açıklanacak "genel" bir durum yok çünkü ortada, o yüzden açıklamıyor adam.

ben yetenekten bahsediyorum.bir meyveyi iki farklı kişi aynı seviyede kullanmaz.Şu meyve şu kişide olsa çok güçlü olur felan diyoruz mesele bu.
Bende ondan bahsediyorum. Bariyerin 10 x gücü varsa , kim yerse yesin 10 x dir. Beyazsakal yediğinde 100 x çıkmıyor.
Bu kısımı anlatamıyorum galiba :/ Bariyerin gücü neyse kim yerse yesin herkeste o .
Gomu gomu yiyenin veya bara bara yiyen farklı kişilerde farklı bölünme veya uzama olmuyor. Limitleri hep aynı.

Bende ondan bahsediyorum. Bariyerin 10 x gücü varsa , kim yerse yesin 10 x dir. Beyazsakal yediğinde 100 x çıkmıyor.
Bu kısımı anlatamıyorum galiba :/ Bariyerin gücü neyse kim yerse yesin herkeste o .
Gomu gomu yiyenin veya bara bara yiyen farklı kişilerde farklı bölünme veya uzama olmuyor. Limitleri hep aynı.
Lastik için aynı şeyi söyleyemem limiti vardı ama kişiden kişiye değişir kas gücüyle

Sürekli Naruto'dan örnek verme lütfen. :( Benim gözümde serideki en güzel,en tutarlı vs'lerden birisine tamamen fail dedin o yüzden diyecek bir şeyim yok Tensei-sama. :S
Peki , o zaman şöyle düşün.

Titana dönüşen Lucci tarafından , 2 kez yenilen daha sonra ateş bükerek kolları yakılan , dönüşüm çemberi olmadan vücudunda ki kanı kusturulan , vücudu katana ile kesilen , 2 tane bilemedin 3 tane Kamehame dalgası yiyen , onun haricinde devamlı evrim geçiren daha sonra mega evrim moduyla punch kombosu yapan birinden sadece " Hadi ruffyyy onu yenebilirsin ... "
şeklinde kurtuluyorsa ben severim böyle tatlı senaryoyu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık