Bu üslupla konuşma lütfen çünkü ister istemez benim üslubumda bu yöne doğru kayıyor.Arlong durumu şaibeli ama herşeyi de öfke ve fiziksel güçle açıklayamazsın.Crocodile olayı öyle mesela.Kral diyor o taban kayasının kırılması imkansız diye.Orada ekstra olarak yoğun bir haki yüklemesi var.Bende soruyorum birden bire bu yoğunluk nereden geliyor ? Arlonparkta kaç kat birden mahvediyor luffy bir tekmeyle yapıyı yıkıyor.Ama önceden bir duvarı iki üç kere yumruklayıp arlong nerede diye soruyor.Orada da kızgın.Sadece öfkeyle nasıl olsun bu işler.En son Dofamingoyla karşılaştığında da çok öfkelendi ama böyle bir güç artışı yaşamadı.Kiribachiyi nasıl tuttuğuna da sabodan bak istersen.Sabo nasıl tutmuş bastille niye hareket ettirememiş.Arlong niye bu kadar şaşırsın durup dururken.Tüm bu söylediklerime rağmen arlong olayı kesin değildir tabii.Ancak lucci ve crocodile kesindir.
Son kalan gücüyle saldırdığına katılıyorum lucci dövüşünde.Ama bitik bir haldeyken son kalan gücünle öfkeyle de olsa öyle bir vuruş yapamazsın.Gerçek hayatta yap bakalım rakibe ne etkisi oluyor.Luffy yağmur gibi yağdırdı ancak özel birşey olmasa bu kadar etkili de olmazdı.Lucci sadece ayağı yüzünden kaçacak vakit bulamıyor ve korkudan dona kalıyor.Dayanıklılıkta bir problem yok.Adamın hala dövüşecek gücü kaldığı da tayfayı yok etmeye gitmesinden belli.
Bleachi bana anlatmaya kalkma çünkü biliyorum nasıl olduğunu.Yenmesi olağan yada güzel bir durum değil luffy gibi ama en azından açık seçik açıklanmış nedenleri var.Tüm gücünü kullandığın teknik,kullandığında güçlerini kaybettiği teknik sayesinde gibi nedenler.Boyut atlamış olmak vs...
Beklenen D. hakkında bilgiler açıklandığı zaman görüşelim.Normal bir D. bile lawın yaptıklarıyla farkını belli etti.Diğerleri de öyle.Hala D. olmakla alakasız olduğunu düşünüyorsan sen anlamamışsın demekki.Sizin mantığınızda bize saçma geliyor.Çünkü biz neden arayıp daha mangaka açıklamadığı için isyan ediyoruz siz ise herşeyi olağan karşılıyorsunuz.Dragonball gibi özel ırk muhabbeti çıktığında göreceğim bu yorumları.
Mesajımı tam almamışsın bak ne diyorum ben; bug olana zaten bug diyoruz ama alakasız şeylere bug denmesi insanı çileden çıkarıyor artık.
Luffy'nin tekmeyle bir binayı yıkması olağan dışı bir şey mi? Kapıyı da tek seferde yıkabilirdi ama yıkmadı, bunu örnek olarak niye veriyorsun ki?
Adam o öfkeyle sağlam tutuyor kılıcı, sonra da kırıyor. Öfke vurgulanıyor orada, güçle alakası yok.
Lucci'ye de son gücüyle daldı diyorum, sonrasında o da felç oldu zaten diyorum, herifi sıfırı tüketmiş diyorum. Yahu daha ne diyim ben? Özel bir şey olsa vurduktan sonra kendi de felç olmazdı, yorgun da olsa kalkar yoluna bakardı. Robin olmasa Luffy orada suya batıp gidecekti. Öfkeyle veya azimle, son kalan gücünle öyle bir vuruş yapabilirsin, bir ara dene istersen.
Luffy Lucci'yi tamamen kendi gücüyle, kendi çabasıyla yenmiştir. Bunu Croco, Enel ve Shiki ile aynı kefeye koymanız o karakterlere hakarettir.
D özel bir ırk falan da çıkmayacak, en fazla ırsi nedenlerde aktarılan belli başlı kişilik özellikleri olur o kadar. "Babasının oğlu" misali.
Her şeyi değil, olağan olanı olağan kabul ediyoruz canım kardeşim. Siz olmayanı oldurmaya çalışıyorsunuz sadece.