Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saçma sapan yorumundan sonra sana hiç bir şey anlatılmaz ama ben yine de şansımı bir deneyeyim. Bilal'e anlatır gibi anlatayım bak.

Arlong Park'ta attığı son tekme gayet doğaldı, sıradan bir tekmesinin öfkeyle perçinlenmiş haliydi sadece. Kiribachi'yi kırması mangakanın öfkeyi gösterme çabasıdır. Oturduğu yerden parmaklarıyla çelik kırıyor herif. Bunun dövüşle de hiç bir alakası yok, sadece öfkeyi vurguluyor. Sıradan bir insan, sen ben bile öfkelenince daha iyi dövüşürüz, daha sağlam oturturuz, daha iyi odaklanırız rakibe. Buna niye iman gücü diyorsunuz bre, zaten olanı ortaya çıkarmaktır bu. Öyle İchigo gibi zamanında en güçlü saldırısını parmakla durdurmuş adamı iki ay sonra teklemeye benzemiyor.

Lucci'ye attığı gatlingten hemen sonra felç oluyor çocuk bir süreliğine dede. Adam kalan son kuvvetiyle, Usopp'un onu gaza getirmesiyle bir anda ayağa kalktı, son vuruşunu yaptı kendi de felç oldu gitti. Yahu o son gatlinge kadar Lucci'ye hiç bir şey mi değmemişti de bu adam tek gatlinge gitti diyebiliyorsunuz. Adamın yemediği darbe kalmamıştı zaten, zar zor yürüyordu, kemikleri çatlamıştı herifin. Son gatlingin o adamı bitirmesi niye bu kadar tuhaf kaçıyor?

Luffy'nin ne bir D gücü ne bir haki patlaması falan yok, yeme kendini boş yere. Luffy, başkalarından yardım aldığı durumlar dışında, sadece ve sadece kendi gücüyle devirdi rakiplerini. Öyle gökten bir tanrı eli inmedi, deux ex maxhina olmadı. Hayal görüyorsun.
Seri boyunca Luffy'yi tekleyip paketlemiş onca adam varken de kalkıp Luffy'ye yok aniden power up alıyor, yok iman gücü, yok D gücü falan diyebiliyorsan bırak direkt bırak seriyi, boşu boşuna okumuşsun.

One Piece de diğer her hikaye gibi boşluklar, buglar barındıran, hatalar yapan bir seri, bunu kimse inkar etmiyor. Yeri gelince üstüne basa basa bütün hatalarını da haykırıyoruz zaten. Ama o hata diye, boşluk diye ortaya serdiklerinizin hiç biri hata değil, boşluk değil. Kendi kendinize kurgulayıp konuşuyorsunuz. Yok yere ortaya bug sermeye çalışıyorsunuz, alakasız alakasız şeylere bug diyorsunuz.

Gına geldi saçmalıklarınızdan. Anlamıyorsanız okumayın kardeşim.

Bu üslupla konuşma lütfen çünkü ister istemez benim üslubumda bu yöne doğru kayıyor.Arlong durumu şaibeli ama herşeyi de öfke ve fiziksel güçle açıklayamazsın.Crocodile olayı öyle mesela.Kral diyor o taban kayasının kırılması imkansız diye.Orada ekstra olarak yoğun bir haki yüklemesi var.Bende soruyorum birden bire bu yoğunluk nereden geliyor ? Arlonparkta kaç kat birden mahvediyor luffy bir tekmeyle yapıyı yıkıyor.Ama önceden bir duvarı iki üç kere yumruklayıp arlong nerede diye soruyor.Orada da kızgın.Sadece öfkeyle nasıl olsun bu işler.En son Dofamingoyla karşılaştığında da çok öfkelendi ama böyle bir güç artışı yaşamadı.Kiribachiyi nasıl tuttuğuna da sabodan bak istersen.Sabo nasıl tutmuş bastille niye hareket ettirememiş.Arlong niye bu kadar şaşırsın durup dururken.Tüm bu söylediklerime rağmen arlong olayı kesin değildir tabii.Ancak lucci ve crocodile kesindir.

Son kalan gücüyle saldırdığına katılıyorum lucci dövüşünde.Ama bitik bir haldeyken son kalan gücünle öfkeyle de olsa öyle bir vuruş yapamazsın.Gerçek hayatta yap bakalım rakibe ne etkisi oluyor.Luffy yağmur gibi yağdırdı ancak özel birşey olmasa bu kadar etkili de olmazdı.Lucci sadece ayağı yüzünden kaçacak vakit bulamıyor ve korkudan dona kalıyor.Dayanıklılıkta bir problem yok.Adamın hala dövüşecek gücü kaldığı da tayfayı yok etmeye gitmesinden belli.

Bleachi bana anlatmaya kalkma çünkü biliyorum nasıl olduğunu.Yenmesi olağan yada güzel bir durum değil luffy gibi ama en azından açık seçik açıklanmış nedenleri var.Tüm gücünü kullandığın teknik,kullandığında güçlerini kaybettiği teknik sayesinde gibi nedenler.Boyut atlamış olmak vs...

Beklenen D. hakkında bilgiler açıklandığı zaman görüşelim.Normal bir D. bile lawın yaptıklarıyla farkını belli etti.Diğerleri de öyle.Hala D. olmakla alakasız olduğunu düşünüyorsan sen anlamamışsın demekki.Sizin mantığınızda bize saçma geliyor.Çünkü biz neden arayıp daha mangaka açıklamadığı için isyan ediyoruz siz ise herşeyi olağan karşılıyorsunuz.Dragonball gibi özel ırk muhabbeti çıktığında göreceğim bu yorumları.

Geçen hafta demiştim D.'nin potansiyelini yalan etcek adamı görmüşüzde haberimiz yok diye.Bellamy'nin Luffy'ye vurmasını bekliyordum Sanji ve Luffy olunca normal geliyor bunlar artık banada ne yalan söyliyeyim Luffy kendini haki ile kaplayıpta Bellamy'nin Luffy'yi o hale soktugunu görünce yuh artık dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık