Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy croco-enel-lucci-shiki vs lerini kazanamadı.Mantıklı kısa öz açıklayın.Ssj mod hep aktiftir ana karakter vs lerinden.İster naruto olsun,ister içigo.

Bu Oda'nın ben var ya .... böyle saçmalık mı olur. adama 3 haki ver hala yumruğu yesin hakili haliyle. adam bildiğin kafa geçiyor bizimle. önce Luffy ve Barto'ya savundurdu onu sonra yedirdi yumruğu. böyle uğraşacağına ya Delinger'a ya da Luffy'ye geberttir onu biz de kurtulalım. adam baş karakter yapmış ama hala eziyor resmen Luffy'yi. hadi Dof vursun güçlü biri vursun da Bellamy kim ya? Dof'un ezik adamlarından biri adamı paketliyor bizim oğlanın tek yumrukta ağzı burnu yamuluyor. adam burnundan nefes almıyor bizim oğlanı yamultuyor işe bak.

böyle olunca da geçen dönen "KK ismine Luffy yakışmıyor" diyen arkadaşlara hak vermeye başlıyorum. burada Kid olsa Bellamy'nin helvasını kavuruyorduk şu an. yeter artık Oda ya yeter.

Ayrıca Bellamy tayfaya gelir iyi karakter diyen arkadaşları da görmek lazım. alın size iyi karakter. böyle adi bir karakteri savundunuz günlerce.

Sanki Luffy baştan beri Roger gibi gaddar verilmişte biz kaçırmışız. Merhamet denilen şey güçlü insanlara mahsustur, zayıflık göstergesi değildir.

Tek sayfa ile tüm bölümü yorumlayan siz, ama günübirlikçi olan mangaka öyle mi :)
Hele bi bölüm çıksın, niye yemiş onu bi görelim, Bellamy'nin saldırısı ne kadar güçlenmiş görelim.
Dellinger üzerinden Bellamy'yi değerlendiriyorsan zaten hiç okuma seriyi, anda bırak gitsin.

Luffy, Crocodile hariç kimseyi iman gücüyle yenmedi. (Ki onda da Mangaka hatasını defalarca telafi etmeye çalıştı)
East Blue'da saf kuvvetiyle alt etti herkesi.
Lucci dövüşünde son kalan gücüyle son vuruşu yapıp kendi de düştü. Buna iman gücü diyenlere manga okutmamak lazım.
İlk karşılaşmalarında ise gücü hakkında hiç bir fikri yoktu ve tekmeyi yeyip uçtu.
Enel ile dövüşünde lastik saçmalığı vardı ve Enel'in de ciddi fiziksel gücü yoktu, dayağını yedi gitti.
Moria dövüşünde 100 gölge aldı anca yendi.
Sabaody de paso tek yedi zaten.
Magellan'dan kıl payı kurtuldu, telef olup gidecekti yardım edilmese.
Savaşta önüne gelen bok çuvalı gibi savurdu Luffy'yi.
Balıkadam Adası ve Punk Hazard'dan bahsetmeye gerek bile yok.

Sen İchigo ile karıştırıyorsun sanırım Luffy'yi. Git Bleach oku, One Piece ağır geliyor belli ki.

Kusura bakma hacı, demagoji yapıyorum ama, size de başka türlü anlatılmıyor.

Dellinger üzerinden değil adamın çapına göre konuşuyorum.Bartoyu yenemeyen bir adam Bellamy.Yani maynarddan çok bir farkı yok.Crocodile hariç mi güldürme beni :D Aç arlongparka bak bakayım o tekmeyi nasıl atmış o normal bir tekme mi kiribachiyi nasıl kırmış bak.Lucciye attığı gatling normal diyorsan one piece hafif gelmiş o zaman sana.Orada hakiye abanıp lucciyi komalık ettiğini cümle alem biliyor.

Bleachteki beklenmedik galibiyetler bunlardan çok daha mantıklı kusura bakma.Hollow ve evrim gibi mantıklı nedenleri var en azından 3 -5 ay paralel evrende saçını uzatıp gelerek yeniyor.Geri kalanların nedenleri de seride açıklandı ama opte niye luffynin hakisinin bir anda dağları aştığı henüz açıklanmadı. :) Diğer serilerinde konumuzla bir alakası olduğunu sanmıyordum ama sen yazdıktan sonra artık alakası oldu.

Günübirlik konusunda önceki mesajımı çürütecek birşeyler söyle önce.O dediklerimin hangisi olmaz hangisi yanlış onu de bir hele.

Unknown

Tek sayfa ile tüm bölümü yorumlayan siz, ama günübirlikçi olan mangaka öyle mi :)
Hele bi bölüm çıksın, niye yemiş onu bi görelim, Bellamy'nin saldırısı ne kadar güçlenmiş görelim.
Dellinger üzerinden Bellamy'yi değerlendiriyorsan zaten hiç okuma seriyi, anda bırak gitsin.

Luffy, Crocodile hariç kimseyi iman gücüyle yenmedi. (Ki onda da Mangaka hatasını defalarca telafi etmeye çalıştı)
East Blue'da saf kuvvetiyle alt etti herkesi.
Lucci dövüşünde son kalan gücüyle son vuruşu yapıp kendi de düştü. Buna iman gücü diyenlere manga okutmamak lazım.
İlk karşılaşmalarında ise gücü hakkında hiç bir fikri yoktu ve tekmeyi yeyip uçtu.
Enel ile dövüşünde lastik saçmalığı vardı ve Enel'in de ciddi fiziksel gücü yoktu, dayağını yedi gitti.
Moria dövüşünde 100 gölge aldı anca yendi.
Sabaody de paso tek yedi zaten.
Magellan'dan kıl payı kurtuldu, telef olup gidecekti yardım edilmese.
Savaşta önüne gelen bok çuvalı gibi savurdu Luffy'yi.
Balıkadam Adası ve Punk Hazard'dan bahsetmeye gerek bile yok.

Sen İchigo ile karıştırıyorsun sanırım Luffy'yi. Git Bleach oku, One Piece ağır geliyor belli ki.

Kusura bakma hacı, demagoji yapıyorum ama, size de başka türlü anlatılmıyor.
Eğer bende doğru dürüst 2 kelimeyi bir araya getirebilseydim bunun gibi şeyler söylerdim.

Adamın tayfa hakikaten Yonko lardan sonra gelir sanırsam.
Marco lari bile bence şu halleriyle harcar lar. Hatta bb leri bile zorlayabilirler.
Bizim tayfa tek girseydi cidden şansları yok gibiydi.

Lucci dövüşünde İman Power yok ise diğerlerini tartışmaya gerek yok.
Kaç defa düştüğü belli değil . Felç oldu , bayıldı , ayıldı , nefesi bitti , kan kusmayı bırak kanı aldı çıkardı attı yere .
Usoppu konuşup gaza getirince , bütün her şey yokmuş gibi ayağa kalkıp 10 kat güçleniyor :/
Yani biraz gerçekçi olun. Adam Lucci karşısında 5 den fazla öldü.

Bi bekleyin hele. Bölüm çıksın neymiş ne değilmiş öğrenelim ondan sonra küfür ederiz Oda'ya :ehe:
Valla Luffy'nin o ezik halini gördükten sonra eğer bu sayıda Bellamy'yi öldürmezse Luffy, gerisi kurtarmaz Oda'yı. küfre devam. adam bildiğin kafa buluyor bizimle.

Sanki Luffy baştan beri Roger gibi gaddar verilmişte biz kaçırmışız. Merhamet denilen şey güçlü insanlara mahsustur, zayıflık göstergesi değildir.
Roger gibi gaddar değil, Gaddar olması gerekiyor da demiyorum, ama bu kafayla hiçbir şey yapamaz değişmesi gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık