Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada , Mingo tarafından dışlandı. :T
Tayfasını , gökyüzü adasında kaybetti .

Bu adamın gidebileceği bir yer kalmadı. Ek olarak Luffy bunu arkadaşı olarak gördü. Peki soruyorum :/

Tehlikenin farkında mısınız ?

Alpamis

Bu arada , Mingo tarafından dışlandı. :T
Tayfasını , gökyüzü adasında kaybetti .

Bu adamın gidebileceği bir yer kalmadı. Ek olarak Luffy bunu arkadaşı olarak gördü. Peki soruyorum :/

Tehlikenin farkında mısınız ?
Hacı ittifak olucak bence. Barto'nun gemiye gidicek. Şiddetle bunu savunuyorum.

Katılıyorum. Bu saatten sonra Luffy'nin Dof'u yenmesi saçmalık boyutuna dayandı. Mangaka mıçtı resmen ya, mıçtı. Diyorduk ki Dof güçlü, Law da önceden zarar vererek Luffy'nin yenmesine mantıklı bir açıklama getiriyor ve güç dengeleri konusunda ayarlama çekiyor. Ama güç dengesi derken bir de bak ki Dellinger'dan çocuk gibi dayak yiyip ağzı yüzü kan içinde olan adam Luffy'e ----koka yaptığı halde---- vuruyor ve kan getiriyor. Bunun Bellamy'nin nihai saldırısı olmasıyla falan alakası da yok artık. Offff ! Sakince yazmaya çalışayım durun...

Çünkü Bellamy gibi bir eziğin nihai saldırısı olsa neeeeeeeeee olmasa ne ? Hayır bunu döven adam Dellinger'ın k.çına tekmeyi basan Zoro örneği olmasa diyeceğim ki Dellinger bebe gibi gözükiyor ama gerçekten güçlüymüş velet! Ama yok lan. Zoro'nun tekmesi diyorum yav tekmesi....

O zaman Zoro'nun tekmesi>Dellinger>Luffy gibi saçma sapan bir denklem çıkıyor ortaya.

Bir de bu korsanlar kralı olacak adam 2 yıl haki çalışmıştı değil mi ?

@ Sugoı

Bu adam tayfaya gelsin var yaa.........! Diyecek şey bulamıyorum o derece. Sinirlerimi bu kadar zıplatan bir spoiler daha görmedim lan!
Katılıyorum böyle bir spoiler olmaz yani hadi bilerek yedi desek armanent haki yapmaması lazım lufynin bu nasıl haki çalışmak kardeşim ya delirdim hele bellamye diyecek bir şey de yok. Yok o kadarını yapmaz demiştik geçen hafta da hadi darbeyi de aldı luffy diyelim kardeşim niye komaya girmiş gibi oluyor bu adam ?

Tek sayfa ile tüm bölümü yorumlayan siz, ama günübirlikçi olan mangaka öyle mi :)
Hele bi bölüm çıksın, niye yemiş onu bi görelim, Bellamy'nin saldırısı ne kadar güçlenmiş görelim.
Dellinger üzerinden Bellamy'yi değerlendiriyorsan zaten hiç okuma seriyi, anda bırak gitsin.

Luffy, Crocodile hariç kimseyi iman gücüyle yenmedi. (Ki onda da Mangaka hatasını defalarca telafi etmeye çalıştı)
East Blue'da saf kuvvetiyle alt etti herkesi.
Lucci dövüşünde son kalan gücüyle son vuruşu yapıp kendi de düştü. Buna iman gücü diyenlere manga okutmamak lazım.
İlk karşılaşmalarında ise gücü hakkında hiç bir fikri yoktu ve tekmeyi yeyip uçtu.
Enel ile dövüşünde lastik saçmalığı vardı ve Enel'in de ciddi fiziksel gücü yoktu, dayağını yedi gitti.
Moria dövüşünde 100 gölge aldı anca yendi.
Sabaody de paso tek yedi zaten.
Magellan'dan kıl payı kurtuldu, telef olup gidecekti yardım edilmese.
Savaşta önüne gelen bok çuvalı gibi savurdu Luffy'yi.
Balıkadam Adası ve Punk Hazard'dan bahsetmeye gerek bile yok.

Sen İchigo ile karıştırıyorsun sanırım Luffy'yi. Git Bleach oku, One Piece ağır geliyor belli ki.

Kusura bakma hacı, demagoji yapıyorum ama, size de başka türlü anlatılmıyor.
Bu yoruma şapka çıkartılır.Adam haklı ve bundan sonra bu tarz tartışmalarda direkt bu cevabı kopyala yapıştır yapacağım.:D

Tek sayfa ile tüm bölümü yorumlayan siz, ama günübirlikçi olan mangaka öyle mi :)
Hele bi bölüm çıksın, niye yemiş onu bi görelim, Bellamy'nin saldırısı ne kadar güçlenmiş görelim.
Dellinger üzerinden Bellamy'yi değerlendiriyorsan zaten hiç okuma seriyi, anda bırak gitsin.

Luffy, Crocodile hariç kimseyi iman gücüyle yenmedi. (Ki onda da Mangaka hatasını defalarca telafi etmeye çalıştı)
East Blue'da saf kuvvetiyle alt etti herkesi.
Lucci dövüşünde son kalan gücüyle son vuruşu yapıp kendi de düştü. Buna iman gücü diyenlere manga okutmamak lazım.
İlk karşılaşmalarında ise gücü hakkında hiç bir fikri yoktu ve tekmeyi yeyip uçtu.
Enel ile dövüşünde lastik saçmalığı vardı ve Enel'in de ciddi fiziksel gücü yoktu, dayağını yedi gitti.
Moria dövüşünde 100 gölge aldı anca yendi.
Sabaody de paso tek yedi zaten.
Magellan'dan kıl payı kurtuldu, telef olup gidecekti yardım edilmese.
Savaşta önüne gelen bok çuvalı gibi savurdu Luffy'yi.
Balıkadam Adası ve Punk Hazard'dan bahsetmeye gerek bile yok.

Sen İchigo ile karıştırıyorsun sanırım Luffy'yi. Git Bleach oku, One Piece ağır geliyor belli ki.

Kusura bakma hacı, demagoji yapıyorum ama, size de başka türlü anlatılmıyor.
well said.

Bellamy gözüme girdi şu hareketi ile. Tayfaya gelmez ama hep sevilen bir tip olarak kalır sanırım. Muhtemelen Luffy bilerek yemiştir yumruğu yemediyse bile helal olsun Bellamy'ye.

Sorun Bellamynin Luffye vurup hakisini aşması değil. Sorun Luffynin hala korsanlığı çocuk oyunu sanması, Bellamyi indirip Lawın yanına gitmesi gerekiyordu ama Yufka yüreği yüzünden saf saf işler yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık