Tamam o zaman.Olmuyor.
Tamam o zaman.Olmuyor.
Mangakanın kendisi günübirlikçi arkadaş.Luffy o sıralar asla yenemeyeceği rakipleri o gün o şartlar altında bin türlü olay meydana gelince gaza gelerek yenip geçiyor.Önüne kim gelirse gelsin.Diğer 364 gün yenemez ertesi yıl yener ama o gün yeniyor işte.Anlatabildim sanırım.Günübirlikçiler yine iş başında :/
Hele bir sayı çıksın da Mustafa... Eğer durum düşündüğümüz gibiyse mangaka fena faka basacak ben deyim.Olay buysa eğer gene söverim ama bu sefer Oda'ya söverim.Bellamy kadar tiksindiğim başka bir OP karakteri hatırlamıyorum yahu.Herifi gördükçe huylanma geliyor bana.
AhahahaSonrada ben Oda trolledi diyorum diye taslayin..
pert olmus çöp karekter luffy'nin agzindan kan getiriyor, biz hala dof luffy'de diyelim
birde korsanlar krali olacakmis mis mis... peh![]()
Haki > all ama seviyesi önemli. Luffy daha gelişme aşamasında hem bölüm çıksın darbeden önce ve sonra verdiği tepkileri görüp ona göre yorumlarız daha sağlıklı olur. Çok büyütmeye gerek yok Bellamy çöp olduğundan yaptığı saldırı bayağı bi küçümseniyor sadeceDemek ki hakisi sandığımız gibi güçlü değilmiş işte.Ya da çok düşük ihtimalle de olsa kokasını sırf Bellamy için zayıf tuttu.
Bellamy koka yapmış ama,lastik diye etki etmeyecek miydi yani?E peki bu Lufy'nin amacı ne o saldırıyı bilerek yediyse?
Ardından Doffy ile savaşmayacak mı?
Ne diye kendini dövdürüyor?
Bellamy'i durdurabilirdi başka şekilde.
Hadi onuda geçtim ne diye koka yapıp kendini koruma ihtiyacı duyuyor?
lastik zaten bu adam.