Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günübirlikçiler yine iş başında :/
Mangakanın kendisi günübirlikçi arkadaş.Luffy o sıralar asla yenemeyeceği rakipleri o gün o şartlar altında bin türlü olay meydana gelince gaza gelerek yenip geçiyor.Önüne kim gelirse gelsin.Diğer 364 gün yenemez ertesi yıl yener ama o gün yeniyor işte.Anlatabildim sanırım. :)

Bellamy olayına da sakın ola kulp bulmayın.Adamın hakisi hala yetersiz işte.Bellamy ona vurduğunda olması gereken lucci tekkai açtım diye rakiplerini karşıladığında olması gerekendi.Milim oynamaması lazım.Aradaki uçurumu bellamy belirtiyordu haki namına.Eğer oynuyorsa amiralleri yonkoları ve Doflamingo gibi isimleri rüyasında görmesi lazım da mangaka da zaten bize rüya izletiyor işte. :/

Roronoa Zoro

Olay buysa eğer gene söverim ama bu sefer Oda'ya söverim.:ehe: Bellamy kadar tiksindiğim başka bir OP karakteri hatırlamıyorum yahu.Herifi gördükçe huylanma geliyor bana.
Hele bir sayı çıksın da Mustafa... Eğer durum düşündüğümüz gibiyse mangaka fena faka basacak ben deyim.

Sonrada ben Oda trolledi diyorum diye taslayin..
pert olmus çöp karekter luffy'nin agzindan kan getiriyor, biz hala dof luffy'de diyelim :hhh:
birde korsanlar krali olacakmis mis mis... peh :hhh:

Demek ki hakisi sandığımız gibi güçlü değilmiş işte.Ya da çok düşük ihtimalle de olsa kokasını sırf Bellamy için zayıf tuttu.
Haki > all ama seviyesi önemli. Luffy daha gelişme aşamasında hem bölüm çıksın darbeden önce ve sonra verdiği tepkileri görüp ona göre yorumlarız daha sağlıklı olur. Çok büyütmeye gerek yok Bellamy çöp olduğundan yaptığı saldırı bayağı bi küçümseniyor sadece

Açıklaması Luffy hakisini istediği seviyede tutabiliyor.Tam hakim yani.Bellamy ölmesin diyede vurmasına izin veriyor budur olay.

E peki bu Lufy'nin amacı ne o saldırıyı bilerek yediyse?
Ardından Doffy ile savaşmayacak mı?
Ne diye kendini dövdürüyor?

Bellamy'i durdurabilirdi başka şekilde.
Hadi onuda geçtim ne diye koka yapıp kendini koruma ihtiyacı duyuyor?
lastik zaten bu adam.

Burda luffy eger savunma yapsaydı bellamynin aynı bartolomeonun bariyerine vurdugunda perişan olduğu gibi perişan olduğunu hatta şu anki durumuda göz onune alınırsa öldüğünü izliyor olacaktık. Bu mantıkla luffy bellamynin darbesini savunmamıştır hatta darbeyi vücüduyla emmiştir, bir arkadaşında dediği gibi aynı hava yastıgı gibi bellamyi koruma amaçlı darbenin hasar vermesine müsade etmiştir.

E peki bu Lufy'nin amacı ne o saldırıyı bilerek yediyse?
Ardından Doffy ile savaşmayacak mı?
Ne diye kendini dövdürüyor?

Bellamy'i durdurabilirdi başka şekilde.
Hadi onuda geçtim ne diye koka yapıp kendini koruma ihtiyacı duyuyor?
lastik zaten bu adam.
Bellamy koka yapmış ama,lastik diye etki etmeyecek miydi yani? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık