Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Bellamy Fb görcez şimdi bir de demi. Gökyüzü adasında falan ne olduğunu anlatcak.. Viper kesin bir araba dayak atmıştır bu eziğe..

Güç dengesi konusundaysa; bu arc cidden çok berbat. Mingo'yu ve ekibini çok şişirdi..
İyi de patlatacak Luffy ama :D

GrandMaster

:D Enel gelişsin yahu o meyve ile çok daha fazla gelişebilir.

Bellamy Fb görcez şimdi bir de demi. Gökyüzü adasında falan ne olduğunu anlatcak.. Viper kesin bir araba dayak atmıştır bu eziğe..

Güç dengesi konusundaysa; bu arc cidden çok berbat. Mingo'yu ve ekibini çok şişirdi..
Görüp napıcaz ne gereği var.Gitmiş gelmiş işte.Bellamy için,salak prenses için.Ne kadar gereksiz varsa fb göreceksek ohooo.Sonra luffy iman powerla yensin dofu kısa sürede :artiz:

Adamlar Yonko lardan sonraki en iyi tayfa bırakın az güçlü olsunlar. Ki ne sanji ler müdahil oldu. Nede franky shogun modundaydi. İkisi üst yönetici alma gücünde.

Şuanki Marcolardan bence daha iyilerdir demiştim. Tabi şahsi görüş. Ki karasakallara karşı yenilgi aldıklarını düşünüyorum. Dağılma sürecindelerdir.

Demek istediğim adamların savaşa girmiş olup birtek Marco ve birkaçının sag çıkmış olmasıydı. Ki dofun organizasyonu cidden daha saglam dövüşü takımı özel güç takımı gibi herkesi gruplara ayırmış. Muttefikleri desen farklı hikaye.. Gerçi haklısın 14 commander göze fazla geliyor tabi aralarında bizim tayfa nin namisi usoop falan dahil değilse. Dofun commander lardan *bir tanesini Bellamy ye yaptığı gibi adamı kontrol edip oyun oynayıp dalga geçtiğini hatırlıyorum. Ki o adamda 7. Falandi galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık