Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bellamy'i sevdim gelsin tayfaya adam olur bu.Barto safı gelceğine bu adam gelsin.Zaten tayfada yeterince gereksiz var.Biraz korsan tayfasına benzerler hiç olmazsa

Bellamy'i sevdim gelsin tayfaya adam olur bu.Barto safı gelceğine bu adam gelsin.Zaten tayfada yeterince gereksiz var.Biraz korsan tayfasına benzerler hiç olmazsa
Dili 1 metre dışarda dolaşırdı piyasada sırtlanımız. Meyvesi ve tipi luffy çakması gibi, luffy'nin azman hali. Ama korsana daha çok benzediği aşikar barto, luffy, law ve diğer tayfa elemanlarından. Zoro samuray tipli.

Bellamy'nin fanı var mı, merak ediyorum. Bu kadar gereksiz bir karakter neden işlev görür anlamak zor. Sırf böyle gereksiz karakterler yüzünden arc sakız gibi uzadıkca uzuyor.
Fanıyım sayılır son yaptıklarından dolayı :D Arc Bellamy'den dolayı değil gereksiz çizimler yüzünden uzuyor.

Marshall D. Teach nick'li uyeden baska ne beklenir? Luffy'nin dibe batmasi.

Bu Oda kesin trolluyor bu arada... Mezarindan yazacak sanirim devamini, cunku boyle giderse 20yil rahat.

Korktuğum gibi darbeden sonrasını göstermemiş Oda. Bir hafta şimdi ne saçmalıklar konuşulacak forumda. Eğer Luffy o darbeden sonra yere çökmüş acı çekiyor olursa Oda fena sçmıştır. Yok bir iki metre geri gidip sakince bayılmakta olan çöpü yere yatırıyorsa benim için sıkıntı yok. Sanji'nin Dof'a yaptığı saldırılarla karşılaştırmayın bu yumruğu Sanji koka bile kullanmadı orada ayrıca Bellamy aşırı hızlandı beyler adamın vuruş gücünün en üst noktası bu saldırı Sanji'nin sıradan saldırıları ile karşılaştırmayın. Çok yanlış yerlerden bağlıyorsunuz olayları. Şu darbenin etkisiyle Luffy'nin kendini kasması normal bence anlık bir şeydir o ha tabi koka yapmasına rağmen ağzından kan gelmesi çok şaçmaydı onun için lanet olsun senin 15 yaşındaki haline Oda diyorum. Burada asıl eleştirilmesi gereken nokta Luffy'nin asıl mallığı 10 metre yukarıda olanları sezemiyor oluşudur. Ben Law'dan kafasını duvardaki deliğin oradan çıkarıp kopan kolunu sağa sola sallayarak bu sana girsin mugiwara demesini bekliyorum şahsen. Adamın ırzına geçtiler bizimki bi tokat atıp bayıltamadı çöpü belki ölür diye. Kopan koluyla Bellamy'e vura vura peşlese Law kimse kalkıp napıyorsun la sen demez. Artık şu bölümü uzatma saçmalıklarına bi sonra vermesi lazım Oda'nın. Hiç gerek yokken saçma sapan işler yaptırıyor karakterlere. Neyse bölüme gelelim, Pica tam bir korkak ezik beyler o zıkkım meyvesiyle saldırıp duruyor sonra kaçıyor. Vergo'nun yanağındaki dürüm etmez lan bu çapsız. Zoro ciddiye almıyormuş bile düşünün artık. Zoro'dan çılgın hareketler bekliyorum gidip telleri kesse efsane olmazmı lan ya da Pica'dan sonra Trebol'e yardırsa falan

Oda kendini tutamıyor ki. 5 senede bitiririm diye başlamış geldik nerelere. Arc'ların uzama sebebi de adamdaki yazma sevdası. Onlarca karakter soktu şimdi de çıkartamıyor doğal olarak, yapacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık