Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Luffy'den Law'a olanları takmasını (gözlem hakisiyle hissedip müdahale etmesini) hiç beklemedim ve beklemiyorum. Law ile Dof arasında bir hesaplaşma vardı. Ve bu yapıldı. Luffy tayfası için müdahale ederdi ama Law müttefiki. Kendisi ile aynı seviye bir adam. Dahası Law'ın eski hesabı için buradalar. Luffy bu hesap yokmuş gibi davranır en sonda hesabı keser. Ama Law ve Dof'a hem E. Oda hemde Luffy aralarında ki hesap için fırsat verecek karakterdeler ve bu oldu. Bellamy ile alakalı Luffy daha öncede ondan dayak yemişti restoranda. Bu adamlar bu tarz insanlar. Kendi mantığımızla çok saçma ama bence harika bir seri. Kendinden zayıf bir rakibi hem ciddiye alıyor hem kırmak istemiyorsan tam da böyle yaparsın. Ben canının acımasını kan gelmesini buna bağlıyorum. Düşmanının son çırpınışlarını savuşturmak yerine alırsın. Yapabiliyorsan sadece hayati olmayacak kadar savuşturursun. Durum bence budur. Ve evet bence bu durum Dof hasar aldı Luffy almadı durumunu eşitler.

Roronoa Zoro

Korktuğum gibi darbeden sonrasını göstermemiş Oda. Bir hafta şimdi ne saçmalıklar konuşulacak forumda. Eğer Luffy o darbeden sonra yere çökmüş acı çekiyor olursa Oda fena sçmıştır. Yok bir iki metre geri gidip sakince bayılmakta olan çöpü yere yatırıyorsa benim için sıkıntı yok. Sanji'nin Dof'a yaptığı saldırılarla karşılaştırmayın bu yumruğu Sanji koka bile kullanmadı orada ayrıca Bellamy aşırı hızlandı beyler adamın vuruş gücünün en üst noktası bu saldırı Sanji'nin sıradan saldırıları ile karşılaştırmayın. Çok yanlış yerlerden bağlıyorsunuz olayları. Şu darbenin etkisiyle Luffy'nin kendini kasması normal bence anlık bir şeydir o ha tabi koka yapmasına rağmen ağzından kan gelmesi çok şaçmaydı onun için lanet olsun senin 15 yaşındaki haline Oda diyorum. Burada asıl eleştirilmesi gereken nokta Luffy'nin asıl mallığı 10 metre yukarıda olanları sezemiyor oluşudur. Ben Law'dan kafasını duvardaki deliğin oradan çıkarıp kopan kolunu sağa sola sallayarak bu sana girsin mugiwara demesini bekliyorum şahsen. Adamın ırzına geçtiler bizimki bi tokat atıp bayıltamadı çöpü belki ölür diye. Kopan koluyla Bellamy'e vura vura peşlese Law kimse kalkıp napıyorsun la sen demez. Artık şu bölümü uzatma saçmalıklarına bi sonra vermesi lazım Oda'nın. Hiç gerek yokken saçma sapan işler yaptırıyor karakterlere. Neyse bölüme gelelim, Pica tam bir korkak ezik beyler o zıkkım meyvesiyle saldırıp duruyor sonra kaçıyor. Vergo'nun yanağındaki dürüm etmez lan bu çapsız. Zoro ciddiye almıyormuş bile düşünün artık. Zoro'dan çılgın hareketler bekliyorum gidip telleri kesse efsane olmazmı lan ya da Pica'dan sonra Trebol'e yardırsa falan

Allah'ım ya hiç güleceğim yoktu :)

One Piece'de gördüğüm en sağlam flashbackten çıkalı 1 gün oldu ve Foxy arca mı benzettin bu süreci? İlginçsin Emre :D
Flashback benim içinde çok sağlamdı ona lafım yok ama şu dof fightı başladımı başlamadımı bir karar verse ODA bellamy gibi bir dingili gösterim duruyor ona gıcık olmaya başladım ya em ya göm arkadaş artık.

Yahu zaten Bellamy Luffy karşısında birşey değil, Luffy vurmak istese geri çekilir tek yumrukta yine indirebilirdi.
Mesele bu adamın haki uygulyarak birşeyleri savunmada aşamaması.
Doflamingo ile savaşıyorsan onun kesme , biçme saldırılarına karşı koyman gerekiyor.
Adam lastik bunla karşı koyamaz ne kaldı geriye armament ile Law'ın yaptığı gibi karşı koymak.
Nereye kadar dayanabilir bu halde?
İşte asıl sorun da bu , o savaş bu haliyle sürerse baş edemez.
Ha nasıl edecek az çok tahmin ediyorum gerçide

Birde şunu anlamıyorum arkadaş sen neden Bellamy ile bu kadar uğraşıyorsun?
Bir az erken davransan Law'ın kol kopmayacak.Salak gibi 2 saat aşşağıda Bellamy dur diye kendini paralıyorsun.Bu Luffy değil miydi Ussop'un ağzını yüzünü dağıtan?Gerektiğinde dayağı atacaksın.
Şimdi birde o yumruğu yiyerek kendine handicap ekledi.

Şimdi bir kere luffy saldırıdan çok fazla etkilenmemiş gözükse bile neredeyse hiç etkilenmemesi gerekiyordu.Haki farkını bellamy belirtti.Hız önemlidir ama koka seviyesi de önemli.Bu saldırıyı luccinin tekkai yaptığı şekilde karşılaması gerekiyor karnını kararttıysa eğer.Chinjao red hawk yiyorken göbeğine koka yapıyor bu kadar etkilenmiyor.Ya bellamy inanılmaz güçlü birisi yada luffyde sorun var.Odaklanamıyor falan herhalde kokaya.

Doflamingo sanjinin saldırısını koka yapmadan karşılıyor.Bellamynin saldırısı ondan güçlü değildir de güçlü olsun diyelim, bu seferde kokayla savunsun dof yine aynı şekilde kan falan akıtmadan karşılar.İşte bu yüzden arada kalibre farkı var.Mangaka gözümüze sokuyor bunları her arcta daha sonra da patlama yaptırıyor.Adamın felsefesi olmuş artık.

Luffynin ne kadar etkilediğini tam olarak haftaya göreceğiz aslında.Çünkü doflamingoya yapılan 2 saldırı kalıcı etki şu an için bırakmıyor gözükse de law da öyle dese de adamın karnında izler bıraktı.O şekilde iz bırakıyorsa demekki o saldırılar son derece güçlüydü ki iz bıraktı.Üstelik koka savunması da yapmamıştı.Bakalım luffyde o şekilde geçici bir iz görecekmiyiz ? Eğer görürsek hasar eşitlenmeye başladı diyebilirsiniz ama onun dışında Law + Luffynin ölümcül saldırılarını bellamyle ve kuklayla bir tutmak saçma.Buna kolezyumda dahil.

Crocodile'in Baroque Works adamlarının meyvelerini biraz geliştirmiş bize itelemeye çalışıyor işte. Seri iyice kabak tadı vermeye başladı. Animesine bela okurken birde bu çıktı. Zoro da o kadar atar yaptı yenemezsin, dengim değilsin diye ama fos çıktı.

Tayfaya gerçek bir korsan Bellamy gelsin de şu eziklerden kurtulalım.
şuradan sonra bozmuşsun

Şu pikanın yeteneği çok güzel , yani böyle bir yeteneği harcamamalı , herif çok karizma bir yeteneğe sahip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık